Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horrorfan96

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig azt hittem, jó lesz! Komolyan! Az első rész után, nagyon vártam a folytatást, de sajnos hamar rá kellett döbbennem, hogy nem leszünk jóban. Ez a még csak amolyan felkészítés, a film igazi "ínyencségei" a folytatásra maradtak. Aki nem ismerné az első részt, nézze…..
Az Asylum nevű hírhedt stúdió filmjei közül még csak a Terminators lehet ismerős, hála Effektának. Most mi is bemutatunk egyet, mégpedig az I.e. 100 millió-t, ami, ha nem is jó, de azért annyira nem katasztrófális, mint az említett borzalom. Ha nem lenne az a bizonyos hiba, akár még élvezhető is…..
Baaad Movies Adrien vs. Predator 2010.03.21 19:44:00
Végre nyilvánosságra került Antal Nimród és Robert Rodriguez közös vállalkozásának, a Predators-nak az első előzetese (mely a The expendables és az Inception mellett a nyár legjobban várt filmje szerintünk)! Az idei év nagyon a '80-as évek stílusában fog zajlani, elég csak a…..
Baaad Movies Effecta támad! :-) 2009.07.14 13:41:00
Effectáról már hallhattatok, hiszen ő készítette a zseniális Joker, az utazó ügynök című videót. Most egy filmről készített videóbemutatót, melynek eddig csak az első része van kész, de ha kész lesz a többi, azokat is kitesszük majd a blogra. A filmről csak annyit, hogy az…..