Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panda.Zeo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este vacsorázni indultunk... persze valami jó helyre. Még éppen azon vitatkoztunk, hogy hová is menjünk, amikor a Széna téren megpillantottuk az Arriba fényeit... jól látható helyen van, feltűnőek a fényei, szóval azonnal lecsaptunk rá! Ahogy megtudtuk, a Széna téren még…..
Mivel van egyfajta káosz a résztvevők között, hogy lehet e alkoholt fogyasztani ezért kiegészítettem az NR szabályzatot, kérlek benneteket fogadjátok el.katt a részletekért..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
  Szombat este újra NightRide! SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL. TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál.IDŐJÁRÁS: derült v. enyhén felhős égbolt,…..
Panda.Zeo 2009.05.06 18:47:22
gombapresszó Critical Mass 2009 2009.04.18 01:26:00
Programok egész hétvégén. Critical Mass biciklis felvonulás vasárnap 15 óra Tabán!..
Panda.Zeo 2009.04.21 02:08:11
Piros pont annak, aki megmondja, milyen rendezvény plakátján szerepel a hölgy! Fotó: Timár Gergely..
Megint aludtunk hetet és itt a péntek. Ha pedig péntek, akkor gombapresszó. Ismét nyitok egy adásposztot, hogy ha bármi előzetes kérés, észrevétel, javaslat illetve utólagos hozzászólás lenne, akkor legyen neki helye. Az adás a jól megszokott mederben fog folyni, akár jót…..
Panda.Zeo 2009.02.16 23:01:09
@tomii: Ne aggódj, körülbelül a 20. perctől már erőteljesen kacagtunk. Aztán az önmegtartóztató méheknél vége volt mindennek :)

Legközelebb majd internettel és/vagy optimális vételi lehetőséggel teli helyen próbálunk hallgatni titeket. A gombapresszó meg maradjon csak a Civilen! Mi meg a lakásban.
A hétfő reggeli adás most kivételesen felkerült az archívumba (és a podcastra), de ebből nem lesz rendszer. Két okból sem. Az egyik az, hogy szeretnénk ha a gombapresszó mellett, melyet lassan többen hallgatnak felvételről mint élőben, lenne egy klasszikus élő műsorunk is, amit -…..
Panda.Zeo 2009.02.11 14:41:16
@tomii: Mert én azt hittem, ez a műsor kibeszélője, és nem egy általános elmélkedés rádiózásról, mint olyanról :)

Károlyt is öleled?
Október végén írtam arról, hogy a Gmailből már sms-t is küldhetnek az amerikaiak egymásnak. (A funkció meglehetősen egyszerű. A Labsban kell engedélyezni az sms-küldést, majd a chat keresőablakába begépeljük a telefonszámot és máris küldhetjük az sms-t.) A Google ma az…..
Kereken egy hete küldtem a Facebookon a Webisztán-csoport több mint 820 850 tagjának egy köremailt, melyben arra kértem őket, hogy osszák meg velem Google Reader-megosztásaikat. (Vagyis küldjék el azt az emailcímüket, amivel a Google Readerüket használják.)Több mint 200-an el is…..
21.57 Elindult a lekeverő zene. "A csúcson kell abbahagyni." OP még beszuszakolt egy búcsúlinket. Függöny. Szasztok. 21.56 Breaking: egyértelműen kiderült, hogy OP elvakultabb macian mint Angelday. Egy pillanatra minden almagép vadkörtévé változott. 21.54 A magyar…..
Kölcsönkaptunk tesztelésre a Samsungtól egy mp3-lejátszót, az U3-at. Blogunk első kütyütesztje következik. Kicsi, átlátszó műanyag dobozban érkezett. A Samsung U3 öt színben kapható, fekete, ezüst, kék zöld és pink. Mi a pinket választottuk. Az élénk szín kétféle…..