Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iBumbi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 egyelőre csak egy helyen, az androidportal.hu-n láttam kihírezve, amúgy teljes hallgatás van róla, pedig szerintem egy nagyon jó kis dolog történt budapesttel: elérhetővé vált a google maps forgalomfigyelő szolgáltatása. a maps.google.com-on sima maps nézetben…..
Appleblog Antibakteriális iPhone 2011.02.23 11:31:00
Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a b‬uszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális. Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült…..
iBumbi 2011.02.23 12:36:40
@vttomi: döglött baci > élő baci :)
Appleblog Megváltás az új Flash 2011.02.10 07:37:00
A 9to5Macen olvastam, hogy megjelent a 10.2-es verzió, ami állítólag komoly előrelépést jelent a korábbiakhoz képest MacBook Airen. Ha emlékeztek még, az apró laptop premierjekor a témában három fontos momentum volt: 1: A gépek Flash nélkül érkeztek, ilyen az újkori Apple…..
iBumbi 2011.02.10 09:56:07
iBumbi 2011.02.10 11:32:22
@Magyarósi Csaba: ezt olvastam még beszmac-en: "A tartalmat nyújtó oldalaknál, mint a YouTube, vagy a Vimeo, engedélyeztetni kell". Mit és hol kell engedélyeztetni?
Illetve az is kérdés, ahogy Attila1234 is felvetette, hogy lehetséges, hogy ilyenkor az alap Intel VGA-t használja, az erős GeForce helyett?
Az Apple elméletben akár egymaga padlóra tudná küldeni az egész tech részvénypiacot, legalábbis az indexeket, és ez az elmélet kedden egy pillanatig még akár véres valóságnak is tűnhetett. A hirtelen jött elmozdulás elég jelentős volt ahhoz, hogy sokan „flash…..
iBumbi 2010.10.01 13:02:43
@órás-mester: megkérdezném azért, milyen mac géped volt, amit huzamosabb ideig használtál? egyelőre nincs alternatíva az osx-re és a minőségre. nekem.
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
iBumbi 2010.04.06 00:05:47
Najó. Azt mondod: "el tudjuk képzelni, hogy lecseréljük rá a desktopot, vagy a laptopot." Rendben. Nincs desktop, nincs laptop. És akkor hogyan fogom a zenéimet rávarázsolni, az új CD-ket felpakolni rá, hogyan fogom a kedvenc képeimet rátenni, hogy mindig ott legyenek, hogyan tudom a legfontosabb dokumentumokat menedzselni? El tudok menteni webről képet, ha éppen azt kívánom? Hogyan intézhetem banki ügyeimet, amihez kéne egy kis flash is?
Sok ismerősömnek van netbook-ja. Csak az. Nincs másik gép. De rá tud USB-n keresztül pakolni mindenféle képet, zenét, dokumentumot, aminek egy 160 GB-os tárhely ad helyet, tud netezés közben Skype-olni és mégis pici, kompakt a cucc.
Én úgy látom, hogy az iPad esetén mindig kell egy másik gép is, amivel iTunes-on keresztül lehet szinkronizálgatni, mint az iPhone-t.
Félre értés ne essék, MacBook és iPhone tulaj vagyok és imádom az Apple termékeit, nagyon sok embert győztem már meg, hogy váltson és alapvetően az iPad is szimpatikus, de nem értem, miért lenne ez laptop vagy desktop helyettesítő. Én az iPhone-t is többek között emiatt vettem, hogy amíg úton vagyok, jövök-megyek, addig is a zsebemben van a mail, web, ipod és számos hasznos app. De az elfér a zsebemben. Amikor már vinnem kell a MacBook-ot, az viszont megkívánja azokat a funkciókat, amit az iPad nem tud... Szóval, akkor most miért is olyan nagy találmány ez?
Ja és az iPhone érintőkijelzője és használhatósága legendás és imádom én is, de az iPad mivel tud többet, ha már netbook-hoz hasonlítjuk?
iBumbi 2010.04.06 00:34:13
@Greg-0:

Ezek szerint az iPad semmivel sem több, mint egy iPhone, csak 10"-os a kijelzője? Mert az iPhone azért van, hogy ZSEBRE vágd és amíg sorban állsz a postán vagy piros a lámpa vagy ülsz a buszon, előkapod a zsebedből, miközben esetleg még zenét is hallgatsz, és megnézed a mail-jeidet, vagy megnézel a neten egy boltot, hova kell menni, meddig van nyitva, esetleg a maps-ben gyorsan csinálsz egy útvonalat is oda, megnézed, mikor megy a busz, villamos, vagy csak ránézel a facebook, twitter történésekre... Nem pont ugyanezeket tudja az iPad is? Én ezekre a rövid időkre napközben megelégszem a 3,5"-os kijelzővel is...
iBumbi 2010.04.06 00:37:07
@kákalakiakka:

Handrás nem Apple kereskedőként ment ki New York-ba és nem kizárólag a fanatizmusa számlájára kell írni a történetét. Szerintem egy remek üzletember és nem tudom, hogy ezt ő találta-e ki vagy más ajánlotta neki, de óriási reklámot csinált magának is és az Apple-nek is :)