Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Jani

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
The Jani 2007.10.06 15:39:18
The Jani 2007.10.04 19:21:52
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
The Jani 2007.09.29 17:19:34
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
The Jani 2007.09.27 16:00:04
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
The Jani 2007.08.23 01:53:08
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
Streetlife0 nevű kommentelő szenzációsat alkotott! :) Nagy köszönet érte!A kép is bizonyítja, mennyire nagyszerű és szellemes kommentárok vannak a blogon, főleg a "vérző busz" teóriák kegyetlen jók voltak! :) Így tovább!Sokkal jobban nyomjátok mint én!Szeretném újra…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..