Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheyene

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pici alapterületű erkélyek, loggiák, teraszok, balkonok élhetővé tétele, mi több, otthonossá, élvezhetővé, látványossá varázslása komoly kihívás, s bizony rengeteg család néz szembe ezzel a problémával. Ezeket a szűkös kis tereket sokan csak felesleges, éppen útban lévő holmik tárolásra használják,…..
Maga a kenyér izgatott, az angolszász világban ismert ez a gyors változat, amiben nincs sem kovász, sem élesztő, az egészet csak a szódabikarbóna és az író savassága emeli meg, és ráadásul nagyon gyorsan. Késő délután elég hozzákezdeni, és egy boltmentes vasárnap este is…..
cheyene 2015.03.22 11:16:58
Újságcikkek és blogbejegyzések tömegei (mi sem vagyunk kivételek) szólnak és szóltak arról, hogy mik a legkülönlegesebb, legdrágább, legolcsóbb, legnagyobb, legkisebb, legcsúnyább, és sorolhatnánk még milyen eladó ingatlanok. Gondoltunk egyet, és arra jutottunk, hogy a sok…..
Menjünk Brazíliába és Svédországba, klasszikus feng shuival lakást felmérni.  Évek hosszú során megfordultam nagyon sokféle lakásban, házban, az ország különböző városaiban. Jártam multi cégnél, főnöki és közös irodában, üzleti helyiségben, szalonokban, elemeztem…..
Munkagépek dolgoznak a csepeli Weiss Manfréd úti 2885 méter hosszú kerékpárút építési munkálatain. Hat helyszínen indított kerékpárút-fejlesztési programot augusztusban a Budapesti Közlekedési Központ, a budapesti kerékpárút-hálózatot mintegy 700 millió forintból csaknem…..
cheyene 2011.09.07 11:02:02