Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri_02

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis!   Azt a két évvel ezelőtti horrort szeretném elmesélni, ami velem esett meg. Ikerterhesség volt , de a két magzat nem fejlődött rendesen , az egyik magzat elhalt.Be feküdtem a kórházba, reggel helyezték fel a lamináriát. Reggel 8-tól este 20 óráig egy nővér…..
Adri_02 2011.04.15 07:42:15
Sziasztok! Először is részvétem a poszt írójának! Másrészt szeretnék csatlakozni mindazokhoz, akiknek megvan a véleményük az abortuszról. Többekhez szeretnék szólni olvasva a kommenteket. Az első véleményem az lenne, hogy igen, megvan a joga az anyának, hogy elvettesse a magzatát, hiszen az ő teste is a tét. De ahhoz, hogy kihordhassa és megszülhesse (saját tapasztalat) 2 ember minimum kell. Igen,nekem is volt abortuszom. Akkori anyagi helyzetünk miatt ezt láttuk a legjobb döntésnek. És igen, fontos az, hogy a kórházban hogyan viselkednek az abortuszra váró nőkkel. Velem mindenki hihetetlenül kedves volt. A vérvételnél és az altatásnál a szúrásból szinte semmit nem éreztem. A doki kedves volt, műtét után még fel is kísért a kórterembe. Többször is benézett és állítólag be is takargatott. Ezeket utólag párom mesélte, mert még elég kába voltam. 10 percenként belestek a nővérek a szobába, hogy ki az, aki felébredt, hogy hozzák neki az ennivalót (a műtét előtt inni sem lehet, úgyhogy délután 2-3 óra körül már elég éhes az ember) és hogy érdeklődjenek minden rendben van e és persze, hogy azonnal szóljanak az illető orvosának, ha baj van. Mindenki nagyon kedves volt, nem feszengtem, nem éreztem, hogy utálnak és ez nagyban megkönnyítette a napomat. Ez akkor sem könnyű döntés, ha valaki tényleg óvatlan volt, akkor meg végképp nem, ha valaki szeretné is a babát, de az anyagi vagy egyéb helyzete miatt nem engedheti meg ezt. Sem a nővér, sem a doktor, csak az anyuka tudhatja igazán, hogy mi van a háttérben.
A másik amihez hozzá szeretnék szólni az a fogamzásgátlás. Sajnos olyan világot élünk meg, ahol az állam nem fizet, de szeretné, hogy újabb és újabb magyar csemetét hozzunk a világra. Páromnak már 5ik napja késik a fizuja, mert az állam nem fizette ki a cégét. A kérdéseim lennének ehhez kapcsolódóan.... Miből fogja az illető felnevelni? Miből vesz pelenkát, vagy krémet? Miből fogja megvenni az oltásokat, ha arra is alig jut pénz, hogy védekezzenek? Sajnos ilyen világban élünk, és ha megtörténik, amire ilyen helyzetben senki nem vágyna, akkor nagyot fordul az élet. És ezek után ki is lesz majd a hibás és miért?
Csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy gondoljatok azokra is, akikkel ez nem azért történik meg, mert óvatlanok és "buták" voltak, hanem azért, mert valami más játszott közre. A hátterét nem biztos, hogy tudjuk, legyen bennettek egy kevés együttérzés.
Sosem értettem, minek adnak a koktélokhoz kis színes es/napernyőt. Ne ázzon meg a koktél? Vagy ne kapjon napszúrást? Tökéletesen felesleges tárgy, még csak nem is szép, sőt kifejezetten rusnya, csicsás. És akkor megnéztem ezt a videót, és már mindent…..
"Kedves Cukiság!Szeretném bemutatni Lolát, alias Lackót. Itt még kicsi és cuki. Feledhetetlen Szofi macskánk (szürke portré) vadászmezőkre költözése után került hozzánk. Nevét meglehetősen briganti viselkedése miatt kapta. Származása homályos, talán perzsa keverék. Még…..
"Sziasztok!Milyen állat látható a képen?A: mutáns nyúlB: denevérC: álruhás csincsillaD: fogalmam sincsen róla, de biztosan nem kutyaOK, elárulom, ő Tinki, a legújabb családtagunk, egy törpe pincser. 5 hónapos, és nem tervezi, hogy a későbbiekben nagyobbra nő. Szeret…..
Adri_02 2010.11.18 10:19:05
@hopp-hopp:
Az enyém kb 3 és fél 4 kiló körüli.. Báár 4nél már elég dundika :D De ez mit sem vesz el a az egójából. Mindig fel tudja hívni magára a figyelmet, hol azzal hogy rád vakkant egyet miközben teszel-veszel, hol azzal, hogy nyújtózik és hason húzza magát a szőnyegen. :D Vagy szimplán hümmögve "nyafizik". Ez is csendes, amíg meg nem zavarja valami kintről hallott hangocska.
Amúgy van két nagyobb kutyám, amelyek kintiek és 45-05 kiló közt vannak. :) "Nem a méret a lényeg", ahogy ezt szokták mondani... Mindhárom kutya más más fajtájú (a két nagyobbik közül az egyik egy keverék, a másik egy samoyeed, mindketten kóbor kutyák voltak, amíg haza nem kísértek :D), és más más a természetük is. Imádom őket is, nem csak a kicsit. Szeretnivaló nagy dögök :)
Adri_02 2010.11.18 11:20:43
@Peter Blau:
Még egy picit nőni fog... Ez a fajta azért nagyobb mint a csivava :) Egy átlagos házicica méretű lesz :)