Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Commander Fox

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már mondtam, így talán nem okoz meglepetést. A 21. rész videóértékelés, akár csak a 22. . Ez a videózgatás nem az én műfajom, helyenként kissé hadartam, meg félremondtam 1-2 dolgot, de talán nem lesz annyira zavaró. Az mondjuk tuti, hogy még így is sokkal jobb lett, mint a…..
Commander Fox 2010.05.07 20:41:05
@ffixer: Mikor lesz fenn a magyar 2.évad 5. része?
Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy elvetem azt az ötletet, miszerint most ismét egy videórészértékelést fogok csinálni. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy legalább ugyanannyi idő, és energia lenne összevágni, batanulni a szöveget, konvertálni, és feltölteni egy…..
Emlékeztek még a szeparatista fegyverre a Defenders of Peace-ben? Ha igen, akkor biztos tudjátok, hogy az a fegyver kicsinált minden életformát, a droidoknak viszont semmi baja nem volt tőle. Nos a köztársaságiak több mint egy évaddal később kitaláltak egy új fegyvert, az…..
"Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is" -mondta Darth Sidious nagyúr a Sithek Bosszújában. Most én is csak ezt tudom mondani, elvégre megjött a várva-várt második évad. Ráadásul az első két résznek, a Holocron Heistnek, és a Cargo of Doomnak is ugyanazon a…..