Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrPhilosopher

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Rendhagyó módon most nem olvasni-, hanem elsősorban látnivalóval szeretném megörvendeztetni a kedves vendégeket. Azt gondoltam ugyanis, hogy az alábbi képgaléria az autóipar egy fontos mérföldkövét dokumentálja: a Ford, amely a T-modell óta több alkalommal meghatározta a világ…..
MrPhilosopher 2011.01.14 11:23:43
@Never:
Még jó hogy oda irtad, hogy "matemetikailag".
Ugyanis Te, 50Hz, effektiv 230V sinusos váltakozó feszültségről beszélsz. Ott nem ugy kell kiszámolni, hogy U*I oszt cső!
Mielőtt válaszolsz valamire nézz utána,mert a válaszod félrevezető!

Üdv: egy villamosmérnök vagy mi :-)
MrPhilosopher 2011.01.14 11:24:40
@Repatarurgyán:
Mi az hogy sima 230V ? :))))
MrPhilosopher 2011.01.14 14:00:58
@Never: :-)

Nem hallgató, beszélő :-)
Már nem hallgatom végeztem vele egy ideje. Már osztom az észt, mint a fenti péda is mutatja.
Jó linkek, bár ezeket tényleg fentartással kell kezelni, a wikin is van sok idiotaság.
Levelében nem is a sajnos már megszokott "drága és nagy autóm van, kotródjon mindenki az utamból" mentalitású X6 vezetőn akadt ki Péter, hanem azon, hogy még egy rendőrautó is kénytelen volt előle lehúzódni, hogy ne ütközzenek össze és ennek ellenére a rendőröknek…..
MrPhilosopher 2010.11.13 10:27:49
@Érdekes: Nalátod, ez a nagy baj! Sirsz, hogy a rendőr le van szarva, meg senki nem veszi őket komolyan.(legalábbis itt szinte mindenki, ha ten nem akkor bocs) Az ilyen barmok akik kifizetik a büntetést röhögnek egyet,fél perc mulva ugy is ujból le se szarja a kreszt. De ha a rendőr kicsit arogánsabban lépne fel akár fegyverrel is, a harmadik állatkodás után meg kivenné a csukott ablakon, valószínű átgondolná, hogy állat módjára veszélyeztesse a másikat. Engem már itthon is nyomott falhoz rendőr gumibotot nyomva a hátamba,(hozzáteszem látszólag oktalanul,de másnap a hiradóból kiderült mi volt azon a környéken pont mikor arra jártam) akkor igen szarul esett, meg én is anyáztam, de lehiggadva másnap azt mondtam, igy kell ezt csinálni, teljesen jó volt.
Szóval legyen a rendőr fellépése arogáns és szarjuk össze magunkat, aztán majd kétszer meggodnolja mindenki hogy állatkodik e vagy sem.
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
Elmélkedés Filozofálgassunk 2010.10.27 13:16:00
Gyakran olvasom az Index és az Origo híreit. Többnyire az indexét, mert valahogy jobban tetszik. DE ! Ha egy online sajtóról van szó, akkor miért nem hagyák az embereket, hogy kifejtsék a vélemyényüket a cikkel kapcsolatban? Mennyiből tartana mögé rakni egy komment…..
Elmélkedés Blog fikázás 2010.06.11 22:47:00
Így péntek este matematika vizsgára készülvén, egész heti munkát magmam mögött tudván, gondoltam olvasgatok az indexen pár blog írományt. A türelmemet és a tolerancia küszöbömet valószínűleg az integrálok és deriválok sokasága meglehetősen lehúzta. Nem a mai este volt,…..
Ezentúl nehezebb lesz a parkolást magáncégeknek kiszervezni. De miért volt rájuk szükség eddig, és miért éppen most lehet végük? (Fotó: mixonline.hu) A minap az Országgyűlés elfogadott egy törvénymódosítást, melynek alapján ezentúl sokkal nehezebb lesz a parkolási…..
Jól rémlett nekem Laci levelének olvasása közben, hogy valahol én láttam már valami hasonló szörnyűlködést és valóban. Nagyjából másfél éve a Homár is megénekelte a témát, de természetesen azóta sem változott semmi az ügyben. EU tagországokon kívül sok helyen szükség…..
Elmélkedés Címlista 2010.04.29 22:02:00
 Az alább idézet levelet kaptam a postaiókomba. Természetesen autómatikusan a spam-ek közé landolt, de néha napján át szoktam nézni a levél szemeteimet is, mert volt már rá precedens, hogy olyan levél került oda, aminek nem kellett volna. A legutóbbi kutakodás során akattam…..