Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luck

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budafokon régi hagyomány, hogy 1 km hosszú virágszőnyeget készítenek az úrnapi körmenetre a helyiek. A munkát már reggel korán elkezdik. Turbéky Eszter albuma. A virágokat a helyiek adják össze. A körmenet útközben 4-5 háznál felállított oltárnál megáll, hogy a pap…..
Luck 2011.07.05 21:59:12
Lila szemüveg Félöröm 2011.01.15 15:13:00
 Mivel előző számítógépem párszor már majdnem meghalt, burkoltan családtagjaim tudtára hoztam, hogy nagyon jó lenne, ha szerveznének egy össznépi gyűjtést nekem és talán a születésnapi és karácsonyi pénzekből már össze is jöhetne egy jobb netbook. Notebook-ot…..
Néhány fotó a lelkes éjszakázóktól: elpe redmiller Fedor: muzeumok ejszakaja tourista Fedor pepeverde: Mobilkor történeti Múzeum Dyrtyho: Múzeumok Éjszakája A Kisföldalatti Hősök Tere Megállójánál elpe tourista: Nemzetközi Kerámia Stúdió - raku égetés - izzó…..
Luck 2010.06.25 17:12:50
@anna schwelung: Köszönjük! Kár, hogy sokszor a már tényleg éjszakai programokon a zsúfoltság miatt nem volt túl sok értelme kattintgatni!
Az élet oldja meg a terézvárosi önkormányzat hibáit. A néhány napja kihelyezett, és rögtön kidőlt négy biciklitároló-elemből kettőt a hétvégén már el is loptak. Ezzel egyrészről az önkormányzat megúszta a munka felét, másrészt a gyanútlan kerékpárosok biciklijét sem…..
Luck 2010.05.17 20:19:48
@Silent Bob: Mi is sikeresen parkolgattunk ott egyszer, de megemeltük, és ki lehet szedni egy erősebb rántással lazán.. :(
kár, h nem sikerült az akció! :(