Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zmzm

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Rezsibiztos Szilárd azt találta ma mondani, hogy "ezek a tüntetők ugyanúgy el fognak tűnni, ahogy eltűntek az alaptörvénnyel, a nevelési törvénnyel vagy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban". Ugye kedves Szilárd, ön miatt sem kell aggódnunk? Ugye ön is el fog tűnni a…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre.   Pelikán* válasza.   *   Elérkezett a cizellált, pontosan…..
Sokan elmondták, hogy mennyire nincsenek érvek a választási regisztráció mellett. Mi is posztoltunk arról, hogy még az alkotmányt az ipadjén összematató Szájer József is csak csúsztatni tudott a kérdésben, Kósa Lajos meg durván felsült az erről szóló vitán. Nevetséges volt…..
Orbán Viktor ismét megment. Nem, kedves honpolgár, ezúttal sem téged holmi regisztrációs tehertől vagy Kusza Szem gazdaságpolitikának nevezett agyrémeitől, te ennyire nem vagy fontos, hanem saját magát a frakciójában ücsörgő polgármester lobbitól. Nem kell már…..
Kedves Népem!  Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani…..
A rendszerváltás óta nem tapasztalt jelenség tanúi lehetünk a parlamentben nap mint nap mióta Kövér László lett a ház „fura ura”. A 2010. május 14-én megalakult országgyűlés házelnöke és a szocialista alelnök, Ujhelyi István olyan új légkört hozott a falak közé, amely…..
Nem túl jók! A 2010-es választásokon a Fidesz egyeduralkodóvá vált a mérsékelt jobboldalon, és ezt a pozícióját azóta is tartja. Azonban a választások után meghirdetett stratégiában centrális erőként határozta meg magát, a centrum szavazókat viszont láthatóan nem sikerült…..
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
zmzm 2012.08.18 16:13:39
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és vezérünk orbán pajtás éjjel nappal dolgozik népe boldogulásáért a pártért és a szocia... a Ner felépítéséért.Hamarosan jön az új 5 éves .. Széllel bélelt terv megmutatjuk az imperialis...az uniónak, hogy a kommunistá...fideszesek más anyagból vannak. Éljen a Párt Éljen Ráko.. Orbán elvtá...Viki.
zmzm 2012.08.18 17:11:36
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: neeem a gyurcsány meg az emútnyócév orsós viki az szent
Persze valójában marad, mert a fideszből menni nem lehet, mint ahogyan bármilyen, tisztességesen megszervezett és rendesen működtetett maffiából sem lehet csak úgy kilépni. Legyen teljesen nyugodt a kedves olvasó, hogy annyira Ókovács sem fog menni, mint amennyire mondjuk én azt el…..
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
Azért van, amikor azt kell mondani, hogy eddig és ne tovább, sőt ha lehet, eddig sem. Mit mondjak erre: Ha nincs erő, hanem széttagoltság van, nincs összefogás. Ez nem minden kultúrában igaz talán, lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, mondjuk a skandinávoknál el…..
Az ország első számú vezetőjének tagadhatatlan érdemei voltak. Harcolt egy szörnyű diktatúra ellen. Hatalomra kerülése előtt az ország szinte belefulladt a korrupcióba. Aztán tíz évvel később a nemzeti együttműködés rendszerének jegyében egy kisebb változtatást hajtott…..
Még mondja valaki, hogy semmi értelme százmilliárdokat köztévére költeni. Szerintem Untermanszky Péter riportsorozata minden pénzt megér, sőt, még annál is többet. Ez ugyanis a többcélú felhasználás magasiskolája: Untermanszky ábrázatát átveszik a kutyaiskolák, az ebek a…..
Szinte egy időben jelent meg tegnap ez a két hír: Zuglóban javul a közbiztonság, Papcsák embere után nyomoz a szervezett bűnözés elleni alosztály. Itt most a nyájas olvasó nem vihog, nem kezd el kárörvendve fetrengeni a röhögéstől azt kommentelve kétpercenként, hogy persze,…..
És ez az, ami megkülönbözteti Hitlert, Breiviket és Orbánt a szobajobboldali gondolkodóktól. Egyrészt az összes bornírt elem mennyisége és összekapcsolódása, másrészt a gyakorlati megvalósításhoz való merészség, harmadrészt pedig ez a fanatikus küldetéstudat, amely talán…..
Régen minden jobb volt.   Minden közértben volt krinolin, igaz kolbász nem, de legalább mindenki meg tudta fizetni.  Nem kellett nézni barnul-e már a banán, mert megvetted és megetted egy évben kétszer barnán is.  Nem kellett izgulni devizaárfolyamon, mert amit hivatalosan…..
A távközlési adót nem a telefonáló emberek fizetik majd, hanem a szolgáltatást nyújtó telekommunikációs cégek; "ez most az ő adójuk, ez most az ő terhük" - jelentette ki Selmeczi Gabriella pénteki sajtótájékoztatóján, miután a parlament döntött a hívásonként…..
Termőföld fronton az aktuális kérdés most a vitatott állami földosztogatás, de.A külföldiek földvásárlási moratóriuma 2014-ben jár le, mondjuk aki külföldi és nagyon szeretne bevásárolni az most is megteheti a zsebszerződések intézményrendszerének igénybevételével.A…..