Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iDawe

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyádszeret? Kezdés! 2011.03.08 19:08:30
Ezt a hétfőknek! ..
Milyen lehet egy bigmac napja? Valószínüleg felmerült ez a kérdés mindenkiben már legalább egyszer. Nos egy bigmac napja összetett éppen ezért, sok figyelmet és türelmet igénylő folyamat pontosan megfigyelni, sőt földrészenként és McDonald's-onként is változó lehet,…..
nem tud osonni a bigmac, de ez nem gond mivel a robibácsié az erkély de ebből soha semmilyen vita sincs, főleg ha érzed azt a hatalmas teret amit az a gyerekszobának elkészíthető ablak nélküli szoba sugároz, de ez se god hiszen csak egy kicsit meg kell fúrni, jah és befejezésként…..
Bigmac Elindul a Bigmac blog! 2010.07.02 00:37:34
Itt mindent megtudhatsz a bigmacről! Ez az a hely ha szeretnél egy bigmac-et otthon is tartani, mindent megtudhatsz tartásáról és szaporításáról...
Bigmac A Bigmac nem tud osonni! 2010.07.02 00:14:03
Bizony, sokan ezt állítják. Teljesen tévesen. Többet erről majd később!..
 Ma voltam körmösnél:) És olyan jó lett a körmöm, hogy ihaj^^ Rakok fel egyet az elsőről meg a mostaniról. Mindenki döntse el, hogy neki melyik tetszik jobban. Nekem mindkettő, de most ez:D (az első kép az előző, az alsó emg a mostani:) ) ..
Hello mindenkinek, aki idetéved (és annak is, akit én irányítottam ide :) )!Szóval, bele is vágok egyből a közepébe: szombaton repetapartit tartottunk a csájékkal! Ugyanis szerdán olyan jól sikerült a praty, hogy benne volt a bugi mindenkinek a lábába, és muszáj volt…..
iDawe 2010.06.21 01:35:04
 Nos csak azért írok, hogy majd ha lement az utolsó két vizsgám akkor megpróbálok aktívabb lenni, hogy a csekély számú olvasóm tudjon az életem alakulásáról:D Most megyek is tanulni:) Azért megpróbálok jelentkezni majd:)..
Bahia Közlöny 2010.05.27 20:03:11
Üdv!A blog előreláthatóan június közepén fog újra működni!..
Bahia Közlemény 2010.05.09 21:11:00
A dizájn most elég szar, de dolgozok az ügyön ezerrel, nyugalom nemsokára bahiásabban fog kinézni az oldal! Addig is itt egy lazulós muzsika! Chillout! ..
Bizony lesznek füstölő tesztelések is! Érdekes, ahogy az emberek a füstölőhöz hozzáálnak. Észrevettem, hogy két csoport van, aki utálja, és aki imádja, tehát nincs átmenet a kettő közt. Például az én anyukám utálja, ha megérzi a szagát illatát szinte rosszul lesz. Viszont…..
Bahia Rachid Taha - El H'Mame 2010.05.09 12:59:15
Enjoy!   Rachid Taha - El H'Mame .mp3    Found at bee mp3 search engineUi.: Bocs hogy ilyen szarul jeleníti meg a lejátszót...
Üdvözlök mindenkit aki betévedt az oldalamra! Ezen a helyen főképp a nyugalomról, a keleties tárgyakról, vízipipákról, füstölőkről és esetleg receptekről fog szólni, közben böngészni lehet gyönyörű, nyugtató zenékből. Szerkesztőket keresek, szóval aki szeretne itt…..
A blog még szünetel, hiszen a dizájn még nincs kész, de addig se búslakodjatok itt van egy gyönyörű chillout music! Lazítsatok!  Amr Diab - Tamally Maak .mp3    Found at bee mp3 search engine  ..
Kellemes lazítást! :)  ..