Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gilo

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori szavazás eredményének megfelelően (noha még a határidő lejárta után is érkeztek szavazatok, az állás nem változott) Jákob Leától született lányáról, Dináról fog szólni ez a nem túlságosan szívmelengető történet. Elnézést a kissé hosszúra nyúlt…..
gilo 2011.03.21 13:19:21
@barbieds: Fogadok, hogy te másképp írnád meg. Dina élvezné a dolgot, kiderülne, hogy egy igazi sub ...
Ugyanaz az ember, aki a saját házastársának unalomig ismert és fárasztó, mert mindenki tud az lenni ..., a szeretőnek izgalmas, kívánatos, és minden percben új. Minél kevesebb időt tölthetnek együtt, annál értékesebbé válik az a kiszakított idő. Gyorsítanád a civil napokat,…..
gilo 2011.03.11 09:16:41
@Norindaa: Saját tapasztalat? És mennyi idő alatt érik be a helyzet?
Valami bűzlik Dániában, vagyis a házasságban (egyszerűség kedvéért most ezt a szót használjuk, de az élettársi viszonyra ugyanúgy gondolunk). Lehet, hogy már a kezdet kezdetén se volt egy nagy lángolás, de a felek valamiért úgy döntöttek, hogy egymáshoz csomózzák magukat.…..
KNK Vágy 2010.07.13 14:23:00
Vágy van, az. Heves vágy. Nem is kell sok idő, hogy elkezdjen lángolni a test és elnyomja az összes észérvet. Pár nap csak és már azt sem tudom min bírtam hisztizni. Úgy érzem most, hogy rendben lesz, részemről menni fog, tisztáznom kellett csak magamban, hogy mit akarok és úgy…..
Minden azért történik velünk, hogy tanuljunk belőle. Magunkról, az életről, helyzetekről, megoldásokról. Talán nekem ezzel meg kell tanulnom egyrészt várni. Várni más döntését rólam. Ez sosem ment jól. Másrészt meg kell tanulnom azt is ezzel, hogy nem minden úgy van, ahogy…..
Vannak szavak, helyzetek és történések, melyek beleégnek az ember fia és lánya agyába. Aztán ezek akarva-akaratlanul előbújnak olyankor is, amikor a legkevésbé kellene. Pl. szeretkezés közben. Sokan egész monológokat hallgatnak, mikor igazán mással kellene, hogy…..
gilo 2010.06.14 21:46:01
@örömlány: Nevezzük csak meg a dolgokat, de nem úgy, mint egy rózsaszín regényben. Nem érzékien csókol, hanem kurvajól, mondjuk :) Ha valaki nem koptatja el a mindennapokban az erős kifejezéseket, és ezekre a pillanatokra tartogatja, annak segíthet. Nem lesz mindenkinek szüksége rá, persze. De a megnevezés nem feltétlen negatív.
"Kudarc volt, a végén mindössze ezt fogják mondani. Pedig könnyen sikerülhetett volna is. Egy észre sem vehető csekélységen múlott, hogy kudarc lett, nem siker." Kafka egy fontos kérdésre mutatott rá, és adott valószínűleg sokunkra jellemző választ.A szeretkezés…..
gilo 2010.06.04 14:13:26
@vén betyár: Nem olyan egyszerű azt elérni. Mert megfelelő partner kell hozzá. Olyan, akivel tényleg megszűnik a világ körülöttünk. És ilyen nem sok létezik.
Helyzetjelentés ismét.Hm, a hülyeség teteje.Kedves, értelmes, kellemes férfi, jó társalgó, érdeklődő, figyelek rád tipusú, nagyvonalú, igazi úriember, olyan szeretőnek való, lelkes, és lelkesedése nem megjátszott.  Ajándék és miegymás. A vigyázok és figyelek rád…..
gilo 2010.06.01 23:23:41
@Groix: De még az az öröm se igazi ... Nem, örömlány, ne várj jó érzéseket és boldogságot. Ez a műfaj nem erről szól.
gilo 2010.06.02 09:47:12
@garbox: Mert a pasik mindig tudják, mitől van jó vagy rossz kedvük? Egyébként a ciklusnak van hatása a nő hangulatváltozásaira. Ajánlom a női agy c. könyvet. És nem ér azzal jönni, hogy olyan nincs is!
Örömlánykának pedig: tudok én olyan házasságról, ami a te örömlány-létednél milliószor rosszabb és megalázóbb. Se ajándék, se kedvesség, se kielégítő, mosolyogtató szex. Csak úgy mondom...
A férfit megbecsülni és szeretni a farkán keresztül lehet, ugyanis a férfi a a szerszámán keresztül érzékeli mennyire fontos a nő számára. Meglehetősen egyszerűnek tűnnek e kijelentések, ám érdemes a részletekben elmélyedni.Az a nő aki számára nem fontos partnere nemi…..
gilo 2010.05.31 20:04:45
@örömlány * oromlany.blog.hu: A kettő nem mond ellent egymásnak. Igen, jó a biztonságban vagyok, szeretnek (noha nem feltétlen közlik velem szóban is), de egyáltalán nem megvetendő, ha dicsérik, és lelkesedéssel mindenféle testrészeinket.
gilo 2010.06.01 10:38:55
@Groix: Persze, hogy összetettebb. De jópofa így is. Valószínűleg csak túl komolyan vetted.
Az élet nagy rejtélyei között minden bizonnyal előkelő helyen szerepel az a kardinális kérdés, hogy ki élvez többet és jobban: a pasik vagy a nők? Attól eltekintve, hogy ez persze eszméletlen személyfüggő, elvileg úgyse lehet eldönteni, mert az emberiség csak igen kis hányada…..
gilo 2010.05.28 14:52:42
@odamondó: Egyetértek.
KNK A nagy kérdés: hol? 2010.05.02 16:43:00
Hol lehetnénk zavartalanul együtt, hogy végre kibontakozhassunk? Persze tudom, van egy rakás hotel, hostel, panzió, hídalja, fák lombja. De ezek olyan kínosak. Vagy nem is tudom milyenek, mindenesetre nagyon idegenkedem tőlük. És talán szégyellem is magam. Mert ugye milyen dolog az,…..
gilo 2010.05.02 22:17:22
@Kommentel(n)ő: Egyébként egy garniba is be lehet sétálni, a megfelelő lazasággal :P Először kicsit furcsa, aztán megszokja az ember ... Összesúgnak? Vagy irigykednek?
gilo 2010.05.03 21:51:49
@ketno: Csak nem az ujjaidban van az az izomláz ... Max a pasinak lehet ott. Kérjük a beszámolót :)
gilo 2010.05.14 20:53:32
@figyelő: Én is ezt várom, de sehol semmi. Kár.
örömlány Index-címlap... 2010.05.14 17:43:07
" f74 2010.05.14. 15:31:09 Gratulálok oromlany.blog.hu. Ahogy a fenti és eme kommentből láthatod feljutottál az Index főoldalra :) Reméljük idetalál egy-két értelmesebb olvasó is :) "  F74 hozzászólásából tudom, hogy…..
örömlány Mi a siker titka? 2010.05.12 15:19:00
Annyira kíváncsi vagyok, milyen egy igazi örömlány...Hogyan beszélget az érdeklődőkkel, hogyan fogadja a vendéget, és milyen szex közben.Olvastam különféle írásokat ebben a témában, szépirodalmat, kevésbé szépet, blogbejegyzéseket, meghallgattam történeteket.Arra jutottam,…..
gilo 2010.05.13 20:14:07
@Groix: Hát, ha igaz, amit Örömlányka mond, akkor neki most nincs pénze. Bár, ha annyira kell a pénz, akkor valószínűleg jobban hajtaná a dolgot. Nem hiszem, hogy az segítene a profi prosti megfigyelésében, ha ő jelentkezne be kliensként, mert egy prosti nagyon másképp áll hozzá egy másik nőhöz, mint egy pasihoz. Ettől függetlenül igaz, hogy lánnyal is lehet jó. :-)
Ha okos lettem volna lementek beszélgetéseket, ide bemásolom és valósághűen megvan a poszt:D. De ezt nem tettem, hát egy kis ízelítő: Sokan se írni, se olvasni nem tudnak, arcuk viszont van, jó nagy... a legalapvetőbb ismerkedési normákat figyelmen kívül hagyva kérdezik meg,…..
gilo 2010.05.10 16:30:55
@Groix: Vitatkoznék mindkét első állításoddal.
Egyrészt rengeteg átmenet van a szexuálisan nagyon kulturált (mit értünk ezalatt? definiálni) és a megdugnálak típus között, és egyáltalán nem biztos, hogy egy szexuálisan tapasztalt és kult. férfi jól tudja kezelni a párkapcsolatát, mert ehhez ketten kellenek (ahogy a férfira, úgy a nőre is értendő).
Másodsorban: "Mivel a kulturált pasik valószínűleg sikeresebben ismerkednek és sikeresebben tartanak meg a fórumon szerzett kapcsolatokat, és így hamarabb lépnek ki a rendszerből (vagy lesznek passzívak)"
Ez nem általános kulturáltság-függő dolog. Dunát lehet rekeszteni a nagyon kedves, civilizált, szalonképes stb pasikból, akik évek óta ődöngenek ilyen helyeken, és nem jön nekik össze, mert bátortalanok, nem eléggé pasik, nem biztosak benne, hogy tényleg akarják. A tapasztalatom az, hogy a legritkább az olyan pasi, aki pontosan tudja, mit akar. Plusz, amikor összejön, a nők sokszor esnek abba a hibába, hogy a nős pasikat presszionálni kezdik, mikor válnak már el, akik erre hárítanak és lelépnek.
Az utolsó bekezdéssel meg nagyon egyetértek. Kedves Örömlány, ahogy a nős pasik is boldogtalanok és szextelenek otthon sokszor (nem feltétlenül a saját hibájukból), úgy ez nőkkel is előfordul, csak sokkal jobban rejtőzködnek, mert ez társadalmilag annyira elfogadhatatlan ...
gilo 2010.05.11 11:04:38
@örömlány oromlany.blog.hu: Ühüm ... "A hagyomány szerint a férfinek a háláját, a tiszteletét és köszönetét a szeretkezésért ki kell fejeznie." Na, ez aztán nem egy felvilágosult nő véleménye. Jó esetben a nő ugyanannyira élvezi, és ugyanannyira hálás lehet. Én nem várok a szeretőmtől mást, minthogy magát adja. Semmilyen ajándékot. Törődést igen, barátságot igen. De nem anyagi javakat. Az meg is mérgezné a dolgot.
Ugyan mitől lenne 30-40 (akár 10) év után olyan tökéletes összhang? Nekem még a barátaim nagy része is kicserélődött, mert más vagyok, mint azelőtt. Ők is mások. Remélem, a mostaniak megmaradnak, mert most már eléggé benőtt a fejem lágya, meg az övék is. De garancia nincs rá.
gilo 2010.05.12 16:42:44
@örömlány oromlany.blog.hu: Homályosan fogalmazol. A régmúlt idők lehetnek akármikor, akárhol ... Szóval ez így megfoghatatlan. Szerintem egy szexuális aktusban mind a két fél ad és kap. Vagy egyik sem, csak kiszolgál(tat)ja magát. Olykor nem adok semmit, csak hagyom, h történjen. Ezért nem is várnék köszönetet, mert nem érdemlem meg. Ha pedig én is adok, akkor azért, mert ez nekem is öröm, tehát nincs mit megköszönni, az aktus magában hordja jutalmát.
Mint általában a "jócselekedet", sokszor magában hordja a jutalmát, mert jólesett megtenni.
örömlány Tapasztalatok 2010.04.22 16:38:05
Egy jó, egy rossz...Nem tudom hogyan kell alakítani ezeket a kapcsolatokat, valamint felismerni a szemeteket....Találkoztam egy nagyon kedves, kalandot kereső fiatalemberrel, elmondta, mit szeretne, és kedvesen, mosolygósan, sőt vággyal telve teljesítettem azt. A vágyai természetesek…..
gilo 2010.05.10 10:03:49
@örömlány oromlany.blog.hu: A love.hu-n akármilyen képet felrakhatsz, lehet erotikus is, amelyen nem látszik az arcod. Arcképet meg hozzáférés-kérelem után lehet megmutatni. Így sokkal veszélytelenebb.
Szrintem vannak olyanok, akik visszatérő kliensek lennének, erre kellene hajtanod, olyanokra, akik megengedhetik maguknak, és fontos nekik, h beszélgetni is lehessen. Vannak pasik, akik nem akarnak elköteleződni, szeretőtartáshoz esetleg nem elég magabiztosak, vagy nincs sok idejük erre, de testi és szellemi igényekkel rendelkeznek.
Amit azonban arról írsz, h mindig tudod élvezni, meg A PASIT látni minden kliensben, bennem erősen azt az érzést erősíti, h ez nem igaz. Én is szeretem a szexet, de a legtöbb pasival nem tudnám élvezni, mert nem elég férfias, nekem nem elég jó illatú, intelligens, vagy valami. A másik pedig: ennyire könnyen megy, hogy kezdeményezz, kellesd magad?
gilo 2010.05.10 13:03:14
@örömlány oromlany.blog.hu: Nem gondoltam, csak rákérdeztem. Mert ezt úgymond elvárás, a feltevésem szerint. Bár láttam már olyan filmbéli ábrázolást, hogy a csaj szexi fehérneműbe öltözik, oszt lefekszik, és várja, h történjen vmi. Nem tom, ez mennyire nyerő. Gondolom, léteznek félénk pasik, akiket fel kell tüzelni. Amit én ebben nem tudnék, hogy olyasvalakivel kezdjek ki, aki alapban nem tetszik egy kicsit se. Nem tudnám megjátszani, hogy tetszik. Ez iszonytatóan nehéz lehet.
gilo 2010.05.11 10:59:40
@örömlány oromlany.blog.hu: Már miért ne menne? De, volt egy ilyen pasi, akivel találkoztam, bevallottan számos prostit kipróbált, és kifejezetten félénk volt. Egyébként más módon nem merte megcsalni a feleségét. Ezt nem is igazán tekintette csalásnak. Ő jó vendéged lehetne, bár mikor beszéltem vele, fogadkozott, h nem akarja ezt többet, de lehet, h aztán megváltozott a véleménye.
örömlány Létezés a jelenben 2010.05.08 16:21:00
Érdekelne, kinek mi a legfontosabb, mi a leglényegibb a szeretkezésben?Gondolom korosztályonként más-és más lehet erre a kérdésre a válasz. A saját válaszom jelenleg az, hogy megtanít a jelenben, az adott pillanatban lenni. Eltűnik minden, a külvilág, sőt saját belső, gondolati…..
KNK Másiknő elmeséli... 2010.04.24 22:47:00
Elmesélem...Beszéltük, hogy elmegyünk már valahova. Főleg az előző napon együtt töltött sokáigcsókolózásakocsiban után.Már a munkaidő vége volt, mikor eszembe jutott, hogy be kell zárnom az egyik helyiséget. Vt jött velem. Bezártuk. Naná, hogy belülről. Megcsókolt,…..
gilo 2010.04.27 14:14:10
@hosszúú: Ez a melóhelyi flört a másiknőnél vagy egyiknél, már sose tudom, azért elég bonyolult sztori lehet. Nem csoda, ha paranoia van miatta. Jobb egy, a normál, civil életben sehogy sem hozzád köthető pasival próbálkozni, de tudom, hogy ezt piszok nehéz összehozni (netes társkeresők). Házinyúlra lőni kockázatos ...
Egyébként meg tudom, már megtörtént, az a pasi izgatott fel, azt akarod megszerezni ...
gilo 2010.04.27 18:04:16
@hosszúú: Na, ez a legrosszabb, ha egy pasi belekezd, oszt visszahúzódik. Akkor ne kezdett volna bele. Áááá
gilo 2010.04.29 13:37:35
@Kommentel(n)ő: @hk: Teljességgel kikerülni a szenvedős részét? Ha tudjátok a módszert, szabadalmaztassátok, mert ilyen sztem nincs. Soha nem csak szexről van szó, még a pasiknál se, pedig ők szeretik úgy beállítani, mintha. Mert ez olyan macsós. De nekik még kevesebb módjuk van bárkivel őszintén beszélni, vagy akár csak elengedni magukat. Tehát érzelmek lesznek, de meg lehet próbálni kordában tartani őket, pl nem egy személyre fókuszálni ... Akrobata-mutatvány.
 Vt tegnap is felhívott, és megígérte, hogy ma meglátogat. Jól bepánikoltam, elhatároztam, hogy nem fogok szexelni vele, mert hát mi lesz, ha pont akkor jön haza valaki, meg hol a romantika meg ilyesmi. Azért a biztonság kedvéért előkaptam az epilátoromat, hogy lenyúzzam a…..
gilo 2010.04.19 13:00:19
@Világosító: Ezt nem értem, hogyhogy nem gondoltad, h ekkora probléma? Persze, h egészséges nők számára probléma. És itt nem csupán napokról van szó. Hetekről, hónapokról, évekről? Az életkor egyébként tipikus.
gilo 2010.04.24 08:36:42
@Világosító: Napi 4-5? Nem, ennyire nem vagyok túlfűtött, szerencsére, mert bele is döglenék. Akinek havi 1-re van módja, annak ez borzalmas lenne. (Néha borzalmas is.) És nálad az asszony ezt hogy bírja? Vagy vannak mások is képben? Egyáltalán azt nem tudom elképzelni, hogy energiát-időt honnan veszel, meló, család egyebek mellett.
gilo 2010.04.25 14:20:42
@Világosító: És mondd csak, hogy lehet ezt a gyakorlatban csinálni? A feleséged tudja, hogy mikor mész a szeretődhöz? Esetleg még ismerik is egymást? Beszéltek a dologról, vagy diszkrét maradsz, ez nem téma otthon? És a nejednek is ugyanúgy szabad szeretőt tartania?
KNK Másiknő végre megkapta 2010.04.24 22:15:00
 Őt kaptam névnapomra. Annyira finom volt, mint a csókja. És most itt ülök, csak nézek ki a fejemből, már-már a nyálam is folyik, és rá gondolok. Annyira vágyom utána, hogy észre se veszem mi történik körülöttem...
KNK Másiknő hétfői hülyesége 2010.04.19 21:45:00
 Több, mint egy hét után láttam újra vt-t. Rámcsodálkozott, hogy nőnek öltöztem. Átlát a szitán, tudja, hogy miatta. Én meg tudom, hogy tudja. Tetszett neki. Alig vártam, hogy egy legalább egy percre kettesben legyünk. Beletúrt a hajamba, nevetett rajtam. Lefogtam a…..
gilo 2010.04.20 13:07:03
@ketno: Jaj, ha a pasi nem határozott ... Lehet, h csak játszik a gondolattal, de nem szánta rá el magát?
@hk: Valóban nem lehet erőltetni. És haraggal semmire nem mész. Tom, h borzasztó nehéz elengedni egy ábrándot, de ez a műfaj ilyen. Lehet másikkal helyettesíteni, egyéb nem marad :(
A gyantázás sztem csak a vénuszdombon fáj kurvára, és igazából az első alkalom nagyon szar. Bár a kozmikusok mindig meglepődnek, h milyen lazán viselem ... A fájdalomküszöbe is mindenkinek más.
KNK Másiknő ihlet nélkül 2010.04.13 12:39:00
Itthon vagyok táppénzen tegnap óta. Kissé mozgásképtelen lettem, de nem erről akartam most...Vt felhívott, hogy mi a fene van velem, se tegnap, se ma nem látott az irodában. Elvihogtunk fél órát, a bajomon is meg csak úgy, általában is. Nem kérdeztem, meg, hogy hiányzom-e, mert…..
gilo 2010.04.13 19:55:03
@ketno: Igaz, nagyon jó, ha nem kell sietni. Van pro és kontra érv is.
Csillárról??? Na, azt mindenképp írd le! :)
gilo 2010.04.14 07:21:04
@Kommentel(n)ő: Nem hiszem, hogy tényleg bevennétek a pirulát. Én tuti nem venném be. Bár olykor tényleg a falra tudok mászni. De mindenki csak a vágyfokozókra specializálódik a gyógyszeriparban, nem az ellentétére :)
gilo 2010.04.15 19:27:37
@ketno: A szex tud nagyon jó lenni. Ezért nem szabad róla lemondani. Kavarj fel egy kicsit minket is :)
KNK Sikíthatok? 2010.04.05 17:02:00
Megint kommentelésből született írás, megihletett a téma: büszkeség vagy nem büszkeség? Amikor szerető helyzet van, amikor akarjuk a férfit, de nem férjnek, apának, élettársunknak, hanem tisztázottan szexre és gyengédségre, akkor hogyan viselkedjünk vele? Büszkén, mert mégis…..
gilo 2010.04.08 10:42:16
@hk: @Blanda: Ráadásul amit te egyértelmű szenvedélyességnek vélsz, az lehet, h csak a te fejedben létezik. Nehéz ezt pusztán a testbeszédből, a csöndekből megítélni.
Furcsa mód találtam most egy szöveget, ami ide köthető:
alkibiadesz.blog.hu/2010/04/01/jozsef_es_testverei_0406
Nekem nem volt energiám anno elolvasni a Mann-regényt, de lehet, hogy ezt a részt elő kéne venni :)
gilo 2010.04.09 21:40:22
@Blanda: Akkor viszont nem értem, hogyhogy nem mentek tovább. Különös lehet.
Egyébként meg kíváncsi vagyok, lesz-e a hétvégén újabb felbuzdulás ... Mármint a blogon :)
gilo 2010.04.12 13:02:50
@Blanda: Ritkán van egyértelmű elhatározás ilyen esetekben ... A pasik meg még ritkábban tudják, mit akarnak, 50 alatt. 50 fölött ez rohamosan javul :P
Kár, h ennyire leült a blog, jól indult.