Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wasq

5 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, egy újabb darab nagy kedvenceim közül melynek fordítását eddig nem találtam a weben máshol. Így azokkal, akiket hozzám hasonlóan megérint ez a zene és kíváncsiak miről szól a dal szövege, megosztom itt saját verzióm.   English lyrics Magyar fordítás Origene - Sanctuary (Harry…..
Nagy kedvencem a trance mesteri előadóitól. Keresgéltem, de nem találtam magyarítva sehol. Ezért azok számára, akik hozzám hasonlóan éreznek eme dallamok hallatán és kíváncsiak miről szól az angolul is kellemesnek ható dal szövege, megosztom saját verziómat. English lyrics Magyar…..
Frissítés: v4.18    A Raccoon egy többplatformos, alternatív Google Play kliens..
wasq 2016.07.17 20:35:14
@gidano: Jaaaa, ez a apkl. web-es megoldás.... ez rendben volt (van) nálam is. Csak létezik egy ugyan ilyen néven futó kliens prg. is windows-ra. És ez a kliens progi nem működik már (legalábbis nálam) egy ideje. :)
wasq 2016.07.17 20:35:21
@gidano: Ehhh :) Köszönöm a linket! Akkokr nyilván csak én bénáztam el vele valamit. De mindegy is, mert itt a "Raccoon" ami tökéletesen megfelel a célra. Minden esetre azért megnézem az apkl-t, hátha rájövök miért nem ment nálam. Üdv.! ;)
Ez valami egészen fantasztikus app, webes felületen végezhető fájlműveletek, biztonságos Wifi kapcsolaton! Nem csak az alkalmazást, hanem a kapcsolt webes megjelenítést is sikerült lefordítani nem kis munka árán, remélem örömmel fogja használni akit érdekel az ilyesmi! Web PC Suite - File…..
Sweet little words made for silenceNot talkYoung heart for loveNot heartacheDark hair for catching the windNot to veil the sight of a cold worldKiss while your lips are still redWhile he`s still silent restwhile bosom is still untouched, unveiledHold another hand while the hand`s still without a…..
// // Leona Lewis 2007-es Spirit című albumáról hoztam most az egyik slágerét. Remélem tetszeni fog. :) English lyricsMagyar fordítás Leona Lewis - Better In TimeLeona Lewis - Idővel Jobb Lesz It's been the longest winter without youI didn't know where to turn toSee…..
Vannak olyan számok ami tökre megtetszenek a hangulatuk, a dallamuk vagy akár a szövegük miatt. Ez a szám ilyen, egy remek dal. Vannak olyan fordítások, amik jól sikerülnek, néha még nem túl erőltetett rím is összejön, értelmes és gördülékeny lesz az egész magyarul izzadás…..
Imádom ezt az örökzöld klasszikust. Kerestem, de sehol nem láttam a dalszövegét magyarítva, ezért megosztom a saját verziómat azokkal akik hozzám hasonlóan kíváncsiak rá.   English lyricsMagyar fordítás Bobby Vinton - I Love How You Love MeI love how your…..
Imádom Toni Braxton számait, a hangját a stílusát. Tetszik, hogy a dalai teljes mértékben emberközpontú üzeneteket közvetítenek, a szerelem, a csalódás a hétköznapi dolgok, szomorú vagy éppen vidám pillanataiból.   Toni Braxton - How Could An Angel Break My Heart…..
Íme, egy kellemes lassú szám a trance világából. A világhírű Holland DJ, Ferry Corsten által prezentált különleges hangzás és Shelley Harland lágyan simogató énekhangja nagyszerű párosításnak bizonyult, melynek eredménye, egy egyedi zenei élményt nyújtó dal lett. Az…..
Az X-faktorban énekelte kb. fél órával ezelőtt ezt a számot Baricz Gergő. Volt annyira simán jó, hogy lefordítsam gyorsan :) Chris Isaak gyönyörű szerelmes dala! Enjoy! The world was on fire and no one could save me but you. It's strange what desire will make foolish people do.…..
Ismét egy fordítás Marianntól, köszi! Ez a szám nem más mint a csúcsokat halomra döntögető Avatar című film betétdala és nem mellesleg egy gyönyörű szerelmes dal! Videó, utána angol szöveg, majd magyar fordítás! Enjoy!  (Egy kérés a kedves olvasókhoz! Elég sok…..
No, a következő számmal már régóta szemezgetek, hogy le kellene fordítani, de igazából elriasztott! A szövege az átlagosnál jóval nehezebb. Még egy kicsit googleztam is segitsegert, talaltam is pár rövidebb forditást, de nem igazán tetszettek. Bevallom az enyém se, az egész nem…..