Regisztráció Blogot indítok
Adatok
army74

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Egy trolis bemutatott atomboynak, aki föltette az erről készült videó egy részletét facebookra, hogy megmutassa ismerőseinek. Ma pedig lehozta a biciklisnek bemutató trolis hírét a Délmagyar és az Index is. A közlekedési társaság panaszként kezeli a hírt és vizsgálatot indít…..
army74 2013.11.15 23:42:50
@CsImi: Nem csak a másfél éves google képek alapján... A videón nem láttam kerékpáros nyom felfestést az úttesten. Szerintem a sáv olyan keskeny és záróvonal is van végig ezért volt még 2012.-ben kitiltva a kerékpáros forgalom. Úgy tudom azóta se szélesítették ki a Lánchidat és az alagutat de találtam frissebb képet és azon már tényleg nincs az alagút bejáratnál a tiltó tábla. A híd felhajtójáról nem találtam újabb képet.
army74 2013.11.16 19:08:23
@tízpercbringa: Igazad van tényleg nincs tiltó tábla, de nem tudom mit néztem be!?
Nem állítottam továbbra is, hogy van tábla a híd előtt csak annyit, hogy nem találtam. Attól még lehet hogy van. Mint a mellékelt példa mutatja van róla konkrét videó. Köszönöm a felvilágosítást.

Hogy visszatérjek a tárgyhoz a trolivezető bal kéz középső ujjának felmutatásához.
Itt van 2 videó ahol Atomboy akinek a trolivezető bemutatott, szintén ilyen kézmozdulatokkal int be az autósoknak. Akkor neki lehet beintegetni?
Túl van lihegve ez az egész.

16 másodpercnél:
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=30dMD02akd8&list=UUEZMCDDd1TDV7-yQZtklBeA#t=16

40. másodpercnél
www.youtube.com/watch?v=Tu2iE484kPY&list=UUEZMCDDd1TDV7-yQZtklBeA
Az egyik tanárom mestélte egyszer, hogy a feleségével éveken át gyűjtötték a használt sütőolajat. Amikor összegyűlt néhány kannányi, akkor a fickó bevágta a kocsiba, és a benzinkúton leadta semlegesítésre. Ahogy kellett.Aztán egy időben nem hordták el a benzinkútra az…..
army74 2010.04.05 00:20:23
@kicsu: biodízel motorban elégetve egyszerre termel áramot és melegvizet. Ha jár a motor van áram és közben még melegvíz is. Fűt is meg világít is az étolajjal. Károsanyag meg csak annyi kerül a levegőbe, amennyit a napraforgó növekedése során felhasznált a környezetéből. Ezért megújuló energia. Vagy nem?