Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy postás

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
egy postás 2010.04.14 17:00:08
@jabor: mi ennek az oka? a nem kicsit megnövekedett tértivevényes ajánlott levelek tömkelege. minden hivatalos iratot kötelező tértivevénnyel feladni, jogszabály. az emberek eladósodása miatt, a kisebb késedelem után is tértivevényes felszólítás jön. a 80-as években heti 100 -120 ajánlott levél volt, ugyanazon körzetben, most heti 500-600. csak ennyi.
egy postás 2010.04.15 05:43:46
@kathyt: Valamiért azt érzem, hogy már itt, a helyi postán elvesztek a drágább csomagok, vagyis még a központba se jutottak el... Mit gondoltok

mert magyar postások vagyunk, a magyarok meg szarok. minden magyar lop, és főleg, ha postás. indulok is csomagot lopkodni. elárulom, a 30-35 éves belső munkahelyi postás, alig kap többet mint minimálbér. de nem kell a dobozkád neki. +meg!
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
egy postás 2010.04.04 22:33:02
@los hombres: köcsög vagy te, meg a kúrva anyád, hogy szakadt volna bele a fejed! ha tudnád, hogy egyáltalán nem tudom ki lop nálunk. vannak persze elveszett küldemények, csak ezt nem közlik minden dolgozóval. gondolom, te egy munkanélküli buzi vagy, mert simlis emberek minden munkahelyen vannak. lopás az is, ha hazaviszel néhány tollat, vagy pár szál deszkát egy munkahelyről, mégse mész az igazgatóhoz, ha ezt gyanítod a kollégádról. nem lehetsz 18 éves se, kis pondró!
egy postás 2010.04.04 22:11:23
@Blazy: köszi!