Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rubeus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország egyetlen természetes szökőkútjához indultunk, mély szűzhavat, jégcsaporgonát kaptunk. Egy héttel a hosszú hétvége előtt, kissé megkésve próbáltam két helyet szerezni a bükki vagy a mátrai turistaházakban, de sorra csak azt a választ kaptam mindenhol, hogy megtelt. A Lillafüred feletti…..
A különleges autók gyűjtői most egy alig hároméves darabra licitálhatnak. A robosztus Ford különlegessége, hogy máig a 2009-ben leköszönt George W. Bush tulajdonában áll. Az amerikai elnökök történelméből vehet meg egy darabot az a szerencsés, aki ellátogat a…..
Annak idején volt belőle több is otthon, ő volt az egészségőr.???Azt tartotta a családi legenda, hogy jelzi a betegséget, vagyis ha baja lesz, elpusztul, akkor mi is fussunk dokihoz, mert bizony kell. Sajnos ez nálunk tényleg be is igazolódott, egy igen komoly és hosszan tartó…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
rubeus 2010.04.04 21:21:27
@kispista: A szöveget úgy kell értelmezni, hogy ott most az úttesten történő megállás szabályairól van szó. Emiatt a "csak" hatálya is az úttestre korlátozódik.
Kell ehhez egy kis jóindulatú beleérzés, de bizony így kell állni ezekhez a dolgokhoz.
rubeus 2010.04.04 21:31:26
@kispista: "Lehet hogy a jogszabályalkotó is úgy gondolta ahogy te írod, de akkor meg hülyén, rosszul fogalmazták meg. Ez sem lenne meglepő." -- erről beszélek.