Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Wisdom-

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..
Updateminuszegy Nagyon nem mindegy? 2014.08.21 22:35:03
Sálláláááááá ......csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek, nálam nincsen szerencséd! "Izmos" kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. "túl szép", hogy igaz légy! ............ sálllááááálláááá - Norbi, kockahas?    ..
Kénytelen vagyok a blog olvasóközönsége előtt megkövetni drága Rékámat, mivel jó ideig kételkedtem abban, hogy a szerelmi élete valóban olyan színes-e, mint azt a facebookon általa közzétett beszámolókból sejtetni szándékozta. Tallózván az önéletrajzi ihletésű interjúiban egészen más kép alakult ki…..
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
Drága "kis" Blogcsaládom! Második hónapja, hogy megannyi felmerülő kérdésre közösen próbáltunk meg választ találni. Most viszont tartogatok a tarsolyomban olyan kérdőjeleket, amelyeket aztán nem tudok se pontra se felkiáltójelre cserélni. Rubint Réka számára az elmúlt hét javarészt "gyermeklázban"…..
Néhány nappal ezelőtt Norbi egy blogbejegyzést osztott meg a facebook oldalán, amely gyengélkedő stílusban arról értekezett, vajon miért kerül az ország fittnessházaspárja állandó támadások kereszttüzébe, amikor pedig akár szentté is avathatnánk őket. A poszt logikai vezérfonala cérnavékonyságú…..
Updateminuszegy A nagy Update-kvíz 2013.05.27 18:53:47
Drága "kis" Blogcsaládom! Itt a remek alkalom, hogy teszteljétek, valójában mennyire vagytok naprakészek az ország fitnesspárjának élettörténetéből. Sajnos, részeredményeket nem tudunk elfogadni. Egy igazi rajongó minden kérdésre tudja a választ. Ha nem is tudja, a szíve mélyén érzi. Akkor…..
Régóta adós vagyok ezzel a poszttal, tulajdonképpen maga a blog megszületésének is ez a téma adta az apropóját, amely nem más, mint Schobert Norbert és Móncsi fúziójának, avagy a Hormondiétának a nagy nyilvánossággal való megismertetése.  A Hormondiéta ország-világ számára szánt…..
Ha kérdezünk, számítani kell rá, hogy számunkra nem tetsző választ is hallhatunk. Van amikor a csend beszél, néhány sóhaj olykor mindennél többet mond: (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..
Drága Blogcsaládom! Ígérem, nem tudósítok Réka minden konyhai megmozdulásáról, de ha arcpirító gasztrobűntettet követ el nem maradhatok néma. Mai konyhai imitációját saját "kis" Facebook családommal együtt izgulva elemeztük. Kicsit olyan hangulata volt a virtuális szeánszunknak, mintha az Eurovíziós…..
-Wisdom- 2013.05.21 10:16:11
Monte-Carlo salakos teniszpályái és az ott szerváló idolok az idei évben együtt köszönthették a születésnapját ünneplő Norbit. Réka ötlete volt a kiruccanás, amelynek élményeit gyakori bejelentkezések alkalmával osztották meg a rajongói oldalukon. Réka és Norbi utazásaik során mindig szívbemarkoló…..
-Wisdom- 2013.05.20 11:05:14
Egy nagy aszteroida halad el a Föld mellett május végén, ez lesz az 1998 QE2 névre keresztelt égitest legkisebb távolsága a bolygótól a következő két évszázadban.  Rékám pont olyan, mint ezek az égitestek. Magasan a Föld felett jár, csillagszerű, szabálytalan alakú, már…..
Kedves Norbert! Munkásságotokkal a vélelmezhető forgatókönyvek egyike szerint találkoztam. Az egészségét óvó és féltő emberként veled együtt tornáztam, ily módon rendszeres vendége voltál otthonomnak. Amikor a nyilvánosság elé léptél az Update életmódrendszer kidolgozásával őszinte elismeréssel…..
-Wisdom- 2013.05.15 17:59:04
Ehhez már nekem is muszáj hozzászólnom. Felszolgálóként dolgozom egy külföldi hotelben. Amíg mások "lustálkodnak" (szerintem élvezik munkájuk gyümölcsét, ami sokaknak az az egy hét pihenő), addig én kedvükre teszek, rohangálok, mosolygok, akkor is ha bunkók és lekezelőek. Mindezt teszem a hét 6(!) napján, naponta minimum 8 órában, hétvégén is, sőt karácsonykor, amikor kedves Norbi te a családoddal voltál, én DOLGOZTAM! Szenteste és karácsony mindkét napján! Sőt szilveszterkor és újév napján is, a születésnapomkor, valamint húsvét vasárnapján és hétfőn is, mindig, amikor más (TE IS!) ünnepel és pihen, én dolgoztam. És teszem ezt minden szó nélkül és nem villogok vele naponta h én bezzeg ma dolgozom. Hisz ezt vállaltam. Pofátlan dolog kiírni h bezzeg csak ti dolgoztok hétvégén, más lustálkodik. Ti 1 órát ugráltok! Ennyi. Ez a nagy munka amire vered a melled?? Azt mondtátok ez hobbi, kikapcsolódás és ez tölt fel titeket. Én elismerem munkaként az aerobikedző foglalkozást is, de azért a hetente 1-2szer 1óra ugrabugrát ne nevezzük már kőkemény munkának és főleg ne gondoljuk azt h csak ti dolgoztok akkor. A FitBalance-on pl rajtatok kívül sok más ember dolgozott, ők nem egy órát, hanem hajnaltól estig ott álltal a standoknál, valaki felépítette a színpadod és árulta a termékeid is. Jársz talán vásárolni is hétvégén, a boltok sem önműködőek. Gondolom a hodályod tankolni is szoktad...ott is dolgoznak emberek éjjel-nappal. És most jutok el a legfontosabb hivatáshoz, az orvoshoz. Szegények aztán tényleg éjjel-nappal dolgoznak, ünnepekkor, mindig! 24 órákat. Mint ahogyan a tűzoltók és a mentősök is!!! 24órát!!! És életeket mentenek! Gondolkodj el néha mielőtt ered a melled a heti egyszer 1 órás "munkádra" vagy a wellnes hétvégéidre...munkának nevezni egy olyat ahol napi 1 órát ugrlsz amúgy meg strandolsz és vedelsz????