Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dsign

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Tegnap az autópályán száguldva ért utol az iOS4 frissítés, arra ugyan még megvolt mindennapi GPRS-em, hogy ezt lássam, a posztot kiélesíteni csak a tatabányai 3G-mannnánál tudtam, hogy aztán a leszakadó viharban már az életemért imádkozzam. Mire hazaértem, az első, szerverek…..
Dsign 2010.06.22 11:50:16
@Kmg42: ez engem is érdekel
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Strandlabda, megakadás, böngészőhalál, forró processzor, zúgó ventilátor: aki esetleg nem tudná, ilyen a Flash a Macen. A helyzet azonban valamelyest javulhat: az Adobe kiadta a player legújabb, igaz, még csak béta változatát, ami végre kihasználja a H.264-es tömörítés hardveres…..
Dsign 2010.04.30 18:41:59
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
  Az Urbanista továbbra sem akar közlekedési bloggá változni, de ha olyan különös járművek tűnnek fel Budapesten, mint mondjuk a Kispolákból kialakított hókotró, akkor muszáj posztolni. Ezúttal régi olvasónk, és egyik legaktívabb témaküldözgetőnk, Anette Laboux…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
Appleblog iPhone vs Android 2010.04.08 09:45:00
Élőben nyomjuk a helyszínről, folyton frissülünk, még enni is mást küldünk helyettünk. new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 4, interval: 6000, width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#d7d8de', color: '#000000' },…..
Pénteken jelent meg a blogon az a post, amiben felajánlottuk, hogy az elsők közt tesztelhetitek az iPadet. Nem közvetlenül persze, hiszen jelenleg még valószínűleg egyetlen példány sincs az országban, de egy helyszínen tartózkodó profi vállalta, hogy kipróbál mindent a…..