Regisztráció Blogot indítok
Adatok
étcsokis agyvelő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
étcsokis agyvelő 2011.08.31 21:55:32
mivel jómagam is annál az asztalnál ültem, ahol a fentiek megtörténtek, ezért reflektálnék rá, pár kételyt talán eloszlatva ezzel:
@juhaszvik:
- a pincérhölgy nem volt sem úrileányzó, sem nem csinos
- kommentálhatatlan viselkedés: amikor a pincérnő a testbeszéd minden jelével azt érezteti veled, hogy nem vagy ott kívánatos, teher vagy számára, pont mint egy gennyes pattanás a seggén, amit nem tud kinyomni
- a ’majdnem’ szó itt irónikus értelemben szerepel
- erre van racionális magyarázat: mert éhes és szomjas vagy, és a 100km/h-ás szélben nem állsz neki újabb helyet keresni
- étlapot nem kaptunk. mi hoztunk magunknak

@bizonytalan: nem a szőke volt. a szőke Valika, a főnöknéni, nála fizettünk, ő elképesztően normális volt!

@Rosszindulatú Vászka: nem gondoljuk, hogy rosszindulatú ittas tahók lennénk. már csak azért sem, mert józanul érkezünk.

@ luciferko: nem vagyunk újgazdagok. 25-30 év közötti, normális munkahelyeken, lcd monitorok előtt dolgozó brigád vagyunk, akik hétvégén eljárnak a balatonra, neadj’ isten a balatonra szórakozni, mint ahogy azt sok millió polgártársunk is teszi.

@ salapapa: nem minket néztek ki onnan. ott ez egy jellemző viselkedés főszezonban.megsértődnek ha hozzájuk szólsz, túlszámláznak, blokk helyett egy összefirkált papírfecnit adnak, stb.

a helyesírásról pedig csak, annyit, hogy lehet, hogy a poszt tele van vele, de hogy Zsolt emberileg még így is százszor többet ér egyes rosszindulatú, unatkozó, székrekedéstől/nőhiánytól/korai magömléstől/baszatlan női főnök miatt frusztrált seggfejnél, az is egészen biztos.

cs, az asztaltól
ForexSuli EURSGD, EURUSD elemzés 2010.12.12 14:00:00
EURSGD-re e hónapban erős longot javaslok. És mivel együtt mozog az EURUSD árfolyammal, ezért nyugodtan lehet azt is longolni, hála égnek jó támasz és ez miatt mindkét devizánál jó stop-ot tehetünk be. Az alábbi képen a decemberi EURSGD árfolyam-előrejelzését láthatjuk (mely…..
étcsokis agyvelő 2010.12.13 21:09:07
  A Fidesz legújabb kampányfilmje:   Az MDF új kampányfilmje:    Az MSZP már futó kampányfilmje:    A Jobbik már futó kampányfilmje:    Az LMP kampányfilmje:     (Illetve annak a helye.)  …..