Regisztráció Blogot indítok
Adatok
em3er

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Az erő szőrös oldala 2012.02.02 09:30:00
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, maga Darth Vader is lájkolta volna a Volkswagen Super Bowl reklámját, melyben a Sötét Nagyúrnak öltözött kisgyerek próbálgatta erejét a családon és apu autóján, egy VW Passaton. A szpot óriási siker volt, hiszen amellett, hogy a…..
em3er 2012.02.02 09:51:12
em3er 2011.10.24 15:21:34
@supermatic: én már nem egyszer láttam, hogy egy-két szót máshogyan mondanak, mint ahogy hangzik, vannak kemény utószinkron munkák, szuperprodukció ez, kérem!
ágy - asztal - tv A nap képe - 1. 2011.09.27 12:38:00
  Egy új sorozat első része: DIY-disco-földgömb. KELL. Bónuszvideó: eziskell!..
Sok menő program van mobilra, de általában a nyelvvel kapcsolatos alkalmazások hoznak engem a leginkább lázba. Van például egy app, ami az iPhone kameráját használva egyszerűen lefordítja az előttünk látható idegen nyelvű szöveget: célzunk az optikával, és a kijelzőn már a…..
em3er 2011.09.15 08:38:05
@istii: valószínűleg egy "nem" maradt ki
Egy tök jó kis funkcióra akadtam Lionban. Várjatok: el tudom én képzelni, hogy ez az első OS X óta benne van mindegyikben, de nekem csak most tűnt fel, ezért most osztom meg veletek. Szóval van egy videó vagy audiofájlotok, amit szeretnétek valamilyen i-eszközre másolni, de nem…..
Bigyóblog Hazudik az Apple? 2011.08.16 10:23:00
Nem olyan széles, nem olyan fekete és még a kezdőképernyője sem ilyen alapból - ennyire hülyének néz mindenkit az Apple? Ha igaz, akkor a cég meghamisította a német bíróságra beadott bizonyítékokat, a Samsung Galaxy Tab képét kissé átrajzolták. Egy holland újság jött rá a…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Van ok örülni, mert a Lion jól sikerült, az Air bővítése majdnem hibátlan, legfeljebb a 3G-s modem hiányzik belőle, a mini meg gyorsabb és olcsóbb lett, még ha ki is került belőle az optikai meghajtó.Ezzel együtt a fehér kis MacBook kurvára fog hiányozni.Nekem is volt egy ilyen…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Ha fekete van, fehér kell. Ha fehér van, akkor feketét akar a nép. A legújabb pletykák szerint az Apple akarna, de nem tud fekete színű MacBook Airt gyártani. A minőség nem éri el az elvártat. Egy névtelen Apple-dolgozó súgta ezt meg a Macroumorsnak, miután azon filóztak, hogy…..
Szerdára vártuk, de nem jött. Volt helyette back to school akció az Egyesült Államokban, minden megvásárolt Mac után a tanulók 100 dollárnyi levásárolható keretösszeget kaptak az AppStore-ban, plusz kedvezményt a Mac árából (100 dollárt a MacBooknál és iMacnél, 200 dollárt…..
em3er 2011.06.17 10:10:23
@szucsadam: kösz! én is csak iJoe-nál olvastam ("A frissítő csomagot a Mac App Store-ból lehet majd letölteni, ahogyan az operációs rendszert is onnan lehet megvásárolni 29 dollár/CHF/euró áron, és vélhetőleg számlával kell igazolni a jogosultságot.")
De itt fognak írni róla.
www.apple.com/macosx/uptodate/
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..
A Consumer Reports állítja ezt, a fogyasztóknak nyújtott tanácsadásra szakosodott szervezet elkészítette a leginkább ajánlott laptopok listáit, különféle kategóriákban. Majdnem az összes élén egy-egy Mac áll.A Small Laptop kategóriában a 11-es MacBook Air 100-ból 62 pontot…..
em3er 2011.05.25 12:22:05
Amerikában négyhetes várólista van, esélyed sincs hozzájutni a tablethez, itthon meg egyelőre folyamatos a raktárkészlet. Pontos infók nyilván nincsenek, de annyit sikerült kiderítenem, hogy megállás nélkül érkeznek Magyarországra az iPad-szállítmányok, igaz, inkább csak…..
em3er 2011.03.31 20:11:51
@Handras:
Tudom én tudom illetve sejtettem, hogy a rápillantva így gyorsabban tudod, hogy melyik modell van a kezedben. Amikor az első iPadet vettem, meg voltam róla győződve, hogy alkoholos filc, így eszembe se jutott törlést kérni (jó, tudom, alkohollal lejönne)
Csak mint külcsín kritika volt a dolog, mert - hogy válaszoljak az előző kommentekre - én azért járok csak az XMS-be, mert sehol máshol nem lehet ilyen szintű odafigyelést, és korrektséget tapasztalni, mint nálatok, az e-mailes mindig 2-3 percen belüli válaszokról nem is veszélve. A bolt design is nagyon korrekt, csak ehhez képest a fóliára firkált modelljellemzők elég "magyaros" megoldásnak tűntek.
em3er 2011.03.31 20:26:49
@Handras:
Még egyszer mondanám, nem probléma, nem fikázás, építő jellegű kritika akart lenni. A letisztult, és gondosan megtervezett iPad dobozon rosszul mutat egy akármilyen firkálmány, nna. Ennyi. Ettől még szeressük az XMS-t. Bár valóban túl lett spilázva a dolog.
Ez már csak egy ilyen hétfő, a panaszkodásról lesz szó, de hát az Egy nap a városban is lehet pesszimista néha, hogy érezzük az egyébként jellemzően pozitív írások erejét. A mai második posztot az egyik kedvenc anekdotámmal kezdem, ami egy félreértett közmondásról…..
Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az…..
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
Az Apple bemutatta a profi laptopok új generációját. Ez volt eddig:És ez lesz mostantól (13, 15 és 17 col):Ahogy a képeken is látszik, mindegyik gépbe Core i-processzor került, méghozzá a második generáció, tehát az összes konfigurációnál jelentős az előrelépés. Az eddig…..
em3er 2011.02.24 15:09:17
A Ferenciek terén találkoztam ezzel a két fiatalemberrel, akiknek a játéka megint egyértelműen leragasztotta a sarkamat a lépcsőfeljáró előtt. Azt se bántam, hogy fent vár rám valaki, aki már ekkor eléggé fázott - ő bizonyára bánta, de hát ez a muzsika hatalma.Valahogy…..
Gyerekszoba Kiskocsik a falon 2011.02.16 08:16:00
Végtelenül egyszerű az ötlet - homlokcsapkodós, copyright by zafi -, hogyan tárolhatók úgy a kölök matchboxjai, hogy azok nemcsak bármikor kéznél legyenek, és rendezett formát kapjanak, de még szobai dekorációnak is számítsanak. Nem kell hozzá más, mint az IKEA kínálatában…..
Nem tudom, ti hogy emlékeztek, de mintha a korábbi iPhone-bejelentések előtt hihető jóslatok jelentek volna meg. Ezzel szemben most elöntött minket az ötletáradat: mintha különösebb koncepció nélkül dobálták volna egymásra a pletykaoldalak, ami eszükbe jutott, hogy a végére az…..
em3er 2011.02.15 11:46:47
@mi nem foglalt még: Szerintem sem baki, de akkor azt harsogta egy elég népes tábor, hogy a lekerekített formákat biztos nem váltja fel ilyen durva, éles kialakítás, és ez biztosan csak egy tesztpéldány.
Ismét jelentkezik i-Doki, aki ezúttal azt mutatja be nekünk, mit tud valójában az SSD, és hogyan lehet akár dupla SSD-vel felszerelni a MacBookunkat.Újra jelentkezem egy tanulságos hardveres poszttal, ebben az Optibay hasznosságát és az SSD (flash memóriás tároló) előnyös…..
em3er 2011.02.03 09:57:31
@2listen2: Optibay kb 10-12 ezer, SSD 25-30ezertől csillagos ég...
em3er 2011.02.03 10:00:15
@2listen2: Bocs, ha tényleg csak az oprendszernek kell az SSD, akkor elég 8-16 GB is, az meg már 20 alatt is van, 8ezerért is láttam, de abban én nem bíznék meg
Tény: Városi emberként vidéken vásárolsz magadnak egy kis telket, házat, de csak havonta párszor tudsz leutazni. Kérdés: Mi teszel, hogy viszonylag biztonságban tudd ott lévő értékeidet? Megoldás: a.) jóban vagyok a szomszédokkal, sôt, egy jutányos összegért nemcsak…..
Nehéz elhinni, de a Glassdoor.com felmérése szerint a dolgozók körében legnépszerűbb vállalatvezető az Apple CEO-ja, Steve Jobs. A felmérés során egy öt pontos skálán lehetett értékelni a vezéreket, ebben az összesítésben a legtöbb pozitív visszajelzés Jobsra jött.Eric…..