Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinki

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via..
kinki 2011.06.07 13:17:10
@Az igazi Svarc Enegger: az eredetiséget firtatni szerintem fölösleges, hiszen minden másolat vagy transzformáció. Ha mást nem, hát a saját belső gondolatainkat is másoljuk/transzformáljuk papírra, falra, vászonra, homokba, akármi. Szerintem nem ez a lényeg, hanem a flow, amit rögzítesz térben és időben. És ebből a szempontból szinte mindegy, hogy betűk egy metrón, vagy fejek egy falon, az onnantól kezdve az alkotás örömének rögzített lenyomata.

Vagy ilyesmi, akármi, mittudomén.
kinki 2011.06.07 13:11:41
@Az igazi Svarc Enegger: Van köztük vászonra akril-olaj, pl. az alulról második, de a falak kültéri diszpó/matt zománc alapra akrilkannával készülnek.
Praxis Mégis van vizitdíj? 2011.02.16 06:00:00
Tiszteletem!   80 éves nagymamám nemrég nagyon rosszul lett, magas láza volt és hányt rengeteget. Miután hasztalan próbálta a lázát lenyomni és nem lett jobban nem minket hívott fel, hanem az ügyeletet, ugyanis szombat este volt, akik ki is mentek hozzá két és fél óra…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
kinki 2011.01.24 21:51:21
@Peter__Blau: pajzsmirigy rendben, viszont az anyagcsere gyorsasága keményen stresszfüggő (ha megrohamoz a kb. 700 diákom a vizsgaidőszak elején, akkor eltelik akár 3-4 nap (!), hogy nincs mit produkálni a kétbetűs kitartón, de ha nyugi van, akkor nyugis minden). Ha stressz van, akkor életbe lép a lufi-effektus, majd a lufi zsíros része állandósítja magát. És ilyenkor még az aszaltszilva-búzafűlé keverék + zsír- és cukormentes joghurt sem segít. Így aztán marad a feszkólevezető gyalogás, vagy a kocogás, vagy amit ajánlotok :-] .
Egyébként vettem egy övet, aminek a csatján két coci csókolózik. Az a haditerv, hogyha meglátom a cocikat a hasam és a mellem hajtogatása nélkül, akkor minden oké. Nem hinném, hogy testkép-zavarom lenne - maximum túlságosan önironikus vagyok (de min nevessek, ha nem a saját hülyeségemen) :-]
kinki 2011.01.24 21:55:29
@punciuspilatus: hmmmm...oké, majd beszámolok, ahogy az embereket a partra sodorják a hasam keltette alantas hullámok ... :-] mondjuk tényleg jó kombó lenne: kocogni az uszodáig, ott úszni egy nagyot, aztán hazasétálni, enni egy almát vacsorára, majd egy jó szexelni. Vagy kettőt. Szigorúan a willendorfi vénuszos képzeletbeli pólómban.
kinki 2011.01.25 08:52:12
@franc0: nem, nem, a gyümölcslevet egyféleképpen iszom meg: ha én centrifugázom ki az almát és a narancsot, (1-1db), fölöntöm kevés szénsavmentes ásványvízzel és tárámm. A gyümölcspépet meg kikanalazom egy kevés zabkorpával.

És amúgy meg tényleg, kevés ember engedi meg magának azt a napi 2-3 óra "kiesést" az életéből, mely idő alatt elmegy futni/edzeni/akármi. Számoljunk csak:
06:00: nej fölkel, bedob egy adag szennyest a mosógépbe, férj ingét, gatyáját kivasalja
06:30: gyerek fölkel, hogy fáj a hasa, nem megy iskolába: léleköntés
07:00: gyerek fölrakása a buszra, férj kelése
07:20: férj reggelijének előkészítése, termoszába extra adag kávé főzése
07:30: tiszta ruha teregetése, közben fogmosás és smink, közben férj dübörög az ajtón
07:40: férj bekerül a fürdőbe
07:55: elindulunk dógozni
17:30: nej elindul haza, de előtte még bevásárol, estére főzni kell
18:20: főzés megkezdése, az évek rutinja és a fogyókúra jegyében zőccség
19:00: ahelyett, hogy a nej leülne a családjával vacsorázni (amit ő főzött), még fut 10 kört a ház körül. Család közben aggódik, hogy anyu megőrült, leütötték a helyi sihederek, stb.
19:50: anyu hazaérkezik, mert csak a panel körül futkorászott, gyorsan elmosogat, amíg a gyerek kipancsolja magát, férjnek még bekészít egy kevés tormás chipszet a tévé elé, fölmossa/kiporszívózza a lakás legputribb részét
20:30: nej a fütrdőbe kerül
21:00: nej a múlt heti iskolai dolgozatokat javítja
22:00: nej elalszik, mert már csak a panel körüli köröket tudja számolni.
Any objections?
Na, ez most keményebb lesz.Tisztelt Raáb Donát!Az alábbi levelet két példányban elküldtem a MÁV-START Zrt. illetékeseinek, ezért kérném, feléjük ezt ne továbbítsák, pusztán észrevételként közölje a blogján. Tisztelt Ügyfélszolgálat!Az 1997. évi CLV.…..
Sziasztok!   Szóval utasleadási lapot kaptam, amit rendeztem, de: Bővebben: Szeged-Budapest utaztam 1éve levelezős diákkal ami 3 hetes volt akkor. A kaller elkapot és tájékoztatott, hogy a levelezőssel nem utazhatom Szeged-Budapest mert nem ott van a lakhelyem. Nem tudtam…..
kinki 2010.12.08 08:58:19
@pbence: persze, persze, így KELLENE működnie a dolgoknak, de nem így működnek. Ezért aztán nem ajánlott széllel szemben pisilni (= e-mail írás, egyes dolgozók szakmai és emberi továbbképzésének sürgetése), inkább érdemes bemenni és személyes ráhatással elintézni a dolgokat - a többség módszereinek fölhasználásával.

Ideális-MÁV-START (=működőképes, utastoleráns, racionális, stb.) nincs és nem is lehet. Vegyük tudomásul, hogy nagyon önzőek vagyunk, ha azt akarjuk, hogy a MÁV-START vágyainknak megfelelően működjön. Én teljesen megbékültem a magyar vasúttal. Valahányszor jegyet vásárolni/kérdezni/panaszt tenni megyek, és megküzdök a kafkai bürokrácia szellemével, úgy érzem, nyertem egy kis csatát :-] . Ha másra nem, erre jó a vasúti személyszállítás: az ember joggal érezheti úgy, hogy készülődik, edz a jegyvásárlás közben, majd harcol, csatázik az út során, míg végül katarzishoz közeli állapotban szállhat le a célállomáson. :-]
Szia!Remélem megérkezik ez a levél az illetékesnek!Most ebben a pillanatban ülünk a Bp.-Szeged járaton, vagyis inkább állunk. Hely az lenne az intercity kocsiban, de nem adtak ki rá jegyet. Ugyanis a pénztárnál nem tudtak róla, hogy két ilyen kocsi közlekedik. Még nem is lett…..
Reggel 8 órakor már az állomáson volt, mégsem fért fel a 9-kor induló IC-re egy Győrben tanuló egyetmista lány. Nem először járt így.A megyehídi K. D. Győrben egyetemista. Kedden 11 óra 20 perckor kezdődik az első órája az egyetemen. Akárcsak máskor, kedden is a 9 órakor…..
kinki 2010.04.07 11:52:08
@Manyizga: ez nem volt korrekt. Latint egy rakat másik szakon is lehet tanulni. Abban viszont igazad van, hogy panaszkodni nem szép dolog.

És ha fontos odaérni, akkor tényleg időben el kell indulni, bármikor bármi történhet :-] . Jut eszembe, Győrben olyan fajásan mennek a dolgok, hogy nincs szeminárium hétfő reggel nyolctól háromnegyed 10-ig?
S.B. rendszeres bérletesként, kivételesen nem bérlettel, hanem jeggyel akart utazni. Ez nem lett volna  gond, ha a bkv és egyéb szerencstélenségek miatt nem a vonatindulás előtt pár perccel ért volna ki a Nyugatiba. A karámőrök beengedték, de a kalauz kipécézte. Pótdíjjal…..
kinki 2010.04.04 07:25:19
@GH: én is arra járok, de még nem tűnt föl, hogy zavara lenne, ő csak fura, vagy lehet, nem egyre gondolunk?

Amúgy nekem a legmegdöbbentőbb élményem az "önkényesen érvényesített bérlettel/igazolvánnyal" az volt, amikor úgy egy éve egy kecskeméti "tanárnénivel" utaztam. Nos, neki a közalkalmazottija xeroxozott volt, fehér javítóval lehúzva benne az előző pecsétek és még az aláírás is fénymásolt volt benne...persze megkapta a büntijét, de utána fennhangon kárciálni kezdett, hogy neki JOGA van akármeddig utazni akármennyiért, mert hogy ő TANÁR...