Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gódel

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GellerZeller Eredményhirdetés! 2011.12.11 11:02:00
Véget ért a Mikulás-játékunk. Talán nem is volt olyan nehéz, mert rengeteg jó megfejtés érkezett, és volt egyvalaki, aki minden kérdésre tudta a jó választ. ...De ne szaladjunk ennyire előre! Volt, aki játék közben morzsolódott le, és akadt, aki kisebb szünet után tért…..
gódel 2011.12.11 11:56:28
Sziasztok!Itt van már a Mikulás, vállán meg a teli zsák! Úgyhogy megint lesz nyereményjáték! A szabályok a szokásosak: a képen látható személy kilétét kell megtippelni. Egy játékos egy feladványra egy tippet adhat le, jó tippenként egy pont szerezhető (egy játékostól…..
A teljes kollekció képeit később teszem fel, de máris itt egy hír az idei Victoria's Secret bemutatóról. A divatshow-t a New York-i Lexington Avenue-n rendezték meg és az angyalkák közül Miranda Kerrnek volt az idén a legnagyobb sikere. Nem csak édesanya lett az idén, de…..
Bár a szerelemnek vége, Justin Timberlake még egy könnyes interjút adott a Jessica Biellel való kapcsolatáról a júliusi Vanity Fairnek. "Egyértelműen a legfontosabb ember az életemben. Életem 30 éve alatt nem látta nála különlegesebbet. Többet nem akarok erről mondani, mert…..
Sziasztok!Hétfőtől néhány napig nagy pörgés nem lesz, viszont lesz nyereményjáték! A szabályok a szokásosak: a képen látható személy kilétét kell megtippelni. Egy játékos egy feladványra egy tippet adhat le, jó tippenként egy pont szerezhető (egy játékostól érkező…..
gódel 2011.04.13 15:07:51
Vajon Brad Pitt, aki újra elkezdte növeszteni szakállát, az igénytelen Spencer Pratt-től kért divattanácsot? Pitt korábban hosszú ideig hordott szakállat, mert barátjával, George Clooney-val elhatározták, hogy divatba hozzák az arcszőrzetet. A terv akkor nem aratott nagy…..
A Budapesten felvett jelenetek után új helyszínen folytatják Angelnia Jolie elsőfilmes rendezésének felvételeit. A színésznő ezúttal rendezői szerepben próbálkozik, s nemsokára Boszniába utazik, hogy ott is rögzítsen pár jelenetet. A hétvégén azonban azonban…..
gódel 2010.11.16 00:36:50
..
gódel 2010.11.01 22:57:32
Privát üzenetben várom a tippeket!..
Privát üzenetben várom a tippeket! ..
Privát üzenetben várom a tippeket! ..
Privát üzenetben várom a tippeket! ..
gódel 2010.06.29 14:49:18
GellerZeller Új játék indul! 2010.06.23 06:53:00
Ismét elindítok egy képfelismerős játékot, hátha újra összeáll a korábbi Nagy Csapat! :) A szabályok ismertek: a képen látható személy kilétét kell megtippelni. Egy játékos egy feladványra egy tippet adhat le, jó tippenként egy pont szerezhető (egy hozzászólótól…..