Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lionking

1 bejegyzést írt és 753 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száguldó üstökös vagy kisbolygó, hatalmas napkitörés vagy a Föld belsejében végbemenő misztikus történések – számos módon érte már végzetes fenyegetés a filmvásznon bolygónkat, és bár voltak veszteségek, hősies erőfeszítések árán mégis sikerült megmenteni az életet. Most szombat este a TV2-n az…..
lionking 2021.02.06 22:56:41
@Void Bunkoid: Igen ezt a poént el is sütik a Fantasztikus labirintus-ban, kb a 10-ik percnél
Amikor a kiscsaj megkérdezi az egyik meseszereplőt, hogy jobbra vagy balra induljon, hogy a Manókirály várába érjen, akkor az azt mondja hogy (tán) jobbra mikor a lány el megy jobbra, akkor monológozza: tulajdonképpen balra van, de ha megmondom, rögtön odaér és vége a filmnek
Az Ian Fleming írásaiban népszerűvé vált úri kémet a '60-as évek óta számos különböző egyéniségű színész testesítette meg a mozivásznon, akiket aztán egy életre elkísértek azok az évek, melyeket a 007-es ügynök bőrében töltöttek. A franchise történetének évtizedei alatt Connerytől Brosnanig alaposan…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
lionking 2020.02.08 18:16:23
@Nikolas Jr.: te se tudsz értelmezve olvasni úgy látom
"Felkerestem hát a gödöllői fiókot ahol is megkérdeztem "
Tavaly nyáron egy hétig vendégeskedtem a Civil Rádióban. Nyikorgott a szék, a hangszigetelt stúdió falából kilógott a tömítő anyag - a hazai médiáról beszélgettünk a műsorvezetővel. Olyan kép tárult elém, amelyet megszoktam a kormány által nem stafírozott szerkesztőségekben. Találkozásainkat a…..
lionking 2019.11.25 20:49:52
@Zöldi László: tehát irigy akkor..

Én elég régóta hallgatom a műsorát, megosztó személyiség, általában vagy szeretik vagy utálják. nagyon gyér a középtartomány.
Azt viszont el kell ismerni, hogy nála - jelenleg, és sajnos - egyetlen felkészültebb, elhivatottabb RIPORTER így nagybetű, nincs ma az országban. Mert akik még voltak-lennének, ők már nem "élőznek". Nem írnék neveket de igen a Havas vagy a Friderikusz már régóta nem hallatja a hangját.
Már Calipso-s korból kedveltem a műsorvezetését egyéni stílusa és humora végett.
Sajnos nincs médiatár, ahol a régebbi műsorait vissza lehetne hallgatni. tán 2 éve nyáron szabadságra ment, és hogy addig is legyen műsor, random hívott fel számokat és ha felvették, akkor beszélgetést kezdeményezett vadidegen emberekkel akik épp bárhol is ehettek, lakhattak az országban. Volt jó pár nap és adás, hogy emberek úgy telefonáltak be utána - és persze nem csak akkor - hogy nem szálltak ki a kocsiból, elkéstek a munkából, mert végig akarták hallgatni a riportot. VADIDEGEN ismeretlen hasraütéssel hívott telefonszámok túlvégéről. Na szóval várnám az ifjú titánok és műsorvezetőaspiránsok jelentkezését ha utána szeretnék csinálni, de persze nem ezt, mert ez már ki lett találva, de valami olyan hasonlót, hogy a zemberek ne akarjanak kiszállni az autóból, vagy elindulni otthonról, mert olyan a műsor, hogy nem akar 1 percet sem kihagyni belőle.
Én is voltam így sokszor, az hogy milyen ember az 1 dolog, de hogy milyen riporter?? az most szerintem kuriózum az összes médiákban.
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
lionking 2019.01.05 08:09:10
@Darth Revan: mindenki tegeződik. ettől én tökre agymenést kapok, de a hihetetlenül nagy T kötőjel is megmondta, nekik rajtam kívül nem reklamált senki.
több mint 10 éve tegeződnek, olyan szép mikor egy ilyen tegeződős ügyfélszolg. automata telefon után jön végre az élőhang és akkor én köszönök neki szasz öreg volna gondom oldd meg lécci... ilyenkor keletkezik néhány másodperc hatásszünet, a túloldal meg csak néz ki a fejéből -gondolom, mert nem látom, de megszólalni se nagyon szoktak egy darabig. És akkor megkérdezem, hogy a tv-ben meg az összes médiában ez a stílus akkor most min lepődik meg?
de a múltkor már az Elmü hivatalos honlapján is belefutottam ebbe a jó fejek vagyunk tegeződünk baromságba.
és még millió helyen, szerintem könnyebb lenne az ellenkezőjét sorolni
lionking 2019.01.05 20:28:33
@Im just here for the comments: pedig eccerű :)
Miután engem ők mindenhol tv rádió újság net tegeznek, én szoktam így megszólítani a telefonos ügyfélszolgát..
aztán vagy tovább adják hogy nem tetszik nekem vagy nem. de legalább én jól szórakozom.
lionking 2019.01.08 17:39:57
@Im just here for the comments: már mért is? csak mert nem értesz velem egyet?
hát kérlek én se értek veled egyet
én meg nagy marhának gondollak evégett
Óravilág Óra, ékszer 2009.08.14 10:01:00
Ismét egy érdekes koncepció. Karkötőbe épített óra, vagy órából kialakított karkötő, mindenféle "számlap" nélkül.Nyilván inkább női darab mint férfi, emellett modern és merész, de - főleg kikapcsolt állapotban - nem túl nőies, mint karkötő. Hironaio Tsuboi…..
Mától lehet jelentkezni a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába, aminek nevéből úgy látszik, csak nem fog kikopni a póverdbáj, az Endemol gondolom, kikötötte, mert a játékban, legalábbis az előző, első ilyen nevű kiadásban SEMMIT nem fedezhettünk fel abból, a formátumból, amiről nyúlták…..
Hudák János Kopjál le! 2018.04.07 17:39:20
Ezt a választ kaptam az imént, amikor Németh Szilárdtól kérdezni akartam valamit a Daru dombnál. Ahol egyébként valószínűleg törvénysértő módon épp mellette kampányolnak egy önkormányzati rendezvény leple alatt. Azt is mondta, hagyjam őt békén, írjam meg a Facebookon, amit akarok. Így hát eleget…..
Az a helyzet, hogy már évek óta, amikor edzés közben háton fekve végzek gyakorlatokat, akkor MINDEN ESETBEN automatikusan beugrik, hogy ha vége az edzésnek, hazamegyek Columbo-t nézni. Na most, ennek első hallásra egyrészt semmi értelme nincs. Másrészt mivel naponta több órát is edzek, ezért ha…..
Zenehallgatás autóban? Nos, lehetőségeink e téren mindig is kissé korlátozottak voltak. Mindenki számára elérhető ugye a rádió, tehát elég csak arra az adóra kapcsolnunk, ahol kedvenc rádióműsorunk megy. Aztán persze vagy olyan zene vagy műsor megy, ami be is jön, vagy nem és csak idegesen…..
  Úgy látszik, a Fal vs. Piramis hajtépés lett a magyar kertévézés Rubikonja, itt húzta meg a határt mindkét tévé, most válik el a szar a májtól, valamiért az RTL és a TV2 úgy gondolja, hogy ezen a csatán múlik MINDEN, ami az elkövetkezendő években a kertévézésnek nevezett homokozóban eldönti, ki a…..
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
lionking 2018.01.27 11:02:49
@444: ráadásul ilyen idióta címmel
Még hogy való világ? mert a Big brother -nek ráadásul van értelme is (már aki olvas néha könyvet) de a való világ című rettenet olyan távol van mindentől ami való mint ide az Alfa Centaury
Zenei guruk, erotikus klipek, hülye művésznevek, vicceskedő rapbetétek, fiúcsapatok és énekesnők, akik nem énekelnek – kész is egy 1999-es tornatermi mikulásbuli programja a vodkanarancs és a vécében hányás mellé. Összművészeti alkotásokat és klipforgatás címén történő last minute-nyaralásokat…..
  Puskás Ferenc a magyar futball legjelentősebb alakja. A Budapest Honvéd és a Real Madrid is joggal nevezheti legendának, hiszen mindkét csapatban maradandót alkotott. Öcsi bácsi 11 éve ezen a napon hunyt el, tiszteletére pedig összegyűjtöttem öt olyan rekordot, amit elképzelhető, hogy soha senki…..
lionking 2017.11.19 19:44:02
@Ben Zinkoot: biztos igazad van. ha akkora sztár volt akkor mért ment el? itthon mindent megadtak neki, a sikerekre sem lehetett panasz...
mégis elment
A disszidens kifejezés az azért alkalmazandó ez szól amúgy @káposzta nem úrnak is mivel az akkori törvények szerint az volt.
Annak számított, úgy nevezték a hazájukat elhagyókat és ezen az utólagos rehabilitáció sem segít. kivel ha arról a történelmi korról beszélünk akkor az annak megfelelő törvényi tétel számít.
lionking 2017.11.19 19:53:30
@paveway: én erre emlékszem de lehet tévedek
lionking 2017.12.09 20:09:34
@wolves84lb: van az a vicc (ami a te esetedben sajnos nem az)
-Úgy hallottam Józsi bácsi hogy nagyon beszűkült a szókincse
- faszt...
Szavakkal leírhatatlan, mit tud a Sennheiser HE 1 fejhallgató rendszere, de az biztos, hogy a kedves olvasónak is meglepetést okozna. Nagyon szűk az a réteg, aki valóban megengedheti magának, hogy egy ilyen csodát tartson a vitrinben a királykobra mellett, így kapva kaptunk az alkalmon, amikor…..
Az élet szaga legyen ott a szövegeinkben A reklámszöveg írás, a print-, valamint az online újságírás számtalan ponton fedi egymást, miközben számos különbséget is figyelembe vehetünk.Persze akkor járunk el a leghelyesebben, ha ellessük a különböző szakmai ágak fogásait, marketing eljárásait és…..
lionking 2017.11.26 23:55:57
@Who111: sok félkarú egyedülálló nő lenne akkor és persze sok egészen más érdeklődési körű férfi is ha a te fogadalmad szerint vagdosnák a kezüket :)
Hidd el van egy csomó dolog ( na jó szinte bármi műszaki a ház körül) amit meg tudok csinálni, esetenként semmivel sem rosszabbul de még néha jobban is mint a szakmába vágó szaki(k)
de mégis inkább fizetek hogy megcsinálja, mert
1. ő is keressen
2. az alatt én is keresek némi pénzt

sajnos az a módi, hogy csip csup dolgokért nem mozdulnak az iparosok, sajnos elég régen így van, mostanában meg a szakmák kiürülésével még inkább előjön
mondjuk én szeretek más elhagyott vackát javítani rengeteg új komplett melót tudnak hozni.
GDPR Aki nem lép egyszerre.... 2017.06.08 11:30:00
Érdekes felmérést közölt az ír adatvédelmi biztos (Data Protection Commissioner) az ír KKV-k felkészültségéről az új adatvédelmi rendelet (GDPR) alkalmazására. Ha röviden akarnánk összegezni: a helyzet eléggé lesújtó. Egy évvel azelőtt, hogy a GDPR-t élesben alkalmazni kellene, az ír KKV-k kevesebb,…..
lionking 2017.06.09 19:38:51
Kamerarendszereket (is) szerelünk mint cég, elképesztő az, ami az úgynevezett adatvédelem címszó kapcsán törvénybe került.
Szerintem a hülyeségek széles tárháza de a kérdésem, hogy a cikket végigolvasva sem jutottam el oda, hogy ez miben érinti a hazai kis közép mikró vagy makro vállalkozásokat?
Engem tudom a szakmai részt tekintve.
A másik, hogy hol marad az adatvédelem (tudom itt költői a kérdés) mikor napi szinten 50-60 emailt kapok a céges fiókomba (az ugyanazona domain-en regisztrál sajátneves címre egyet sem) amit olvasatlanul dobok a kukába.
A másik, hogy napi szinten vannak telefonhívásaim, amik arról szólnak, hogy adománnyozzak ennek vagy annak az alapítványnak, a Heim Pál kórháznak (itt a név cserélhető bármelyik másikra) beteg gyereknek, a mentősöknek, a másik meg hogy fektessek be náluk általuk tőzsdézzek az értékpapírjaimat hozzájuk vigyem náluk legyen , vagy ilyen olyan biztosítás vagy banki hitel és épp ami szembe jön.
Na itt hol az én adataim védelme?

És még egy.
A kamerarendszer telepítésnél kell(ene) egy adatvédelmi szabályzatot készíteni mondjuk üzlet esetén.
Ami ott kint kell legyen hogy aki szeretné az el tudja olvasni.
Na igen de!!
Ha addig nem akar valaki bemenni míg nem olvasta, de hogy olvashassa előtte be kéne mégis csak menni a megfigyelt területre, ez kb tisztára a 22-es csapdája c. könyv kicsi magyarban.
A másik, hogy ebben a szabályzatban meg az adatkezelő (sok esetben pl én meg a cégem) összes adata ott van
Kérdés: az én adataimat ki védi meg?
Alimento Diabetikus kamu 2016.11.21 11:38:19
A cukorbetegség egy komoly anyagcsere-betegség, egyre több embert érint. Így nem csoda, hogy itt is tömegével bukkannak fel az egyszerűnek tűnő, kis erőfeszítéssel gyógyulást ígérő készítmények, melyek sokszor hetek, napok alatt ígérik az anyagcsere látványos javulását. A cikk lényegében két részből…..
lionking 2017.05.14 20:53:46
@Hóhér az utolsó barátod: azért a szem a korral is romlik és az emígyen nem fog visszajavulni sajna
A Bors írja, hogy annak ellenére, hogy alig egy hónapja újították meg a TV2 reggeli viccműsorát, a Mokkát, a csatorna annyira elégedetlen az új műsorvezetőivel, hogy két embert nem is lehet látni már az adásban. A hírek szerint ez a két ember Serfőző Kriszta és Szabó Dóra, utóbbi ráadásul a…..
lionking 2017.04.03 20:54:07
@szociál: Attól nagy a nézettsége, mert nincs más nagyon
Reggeli hír és bulvárműsor CSAK ez az egy van, hírműsornak? még ott a Migáns1, az ATV is nyom valami reggeli izét, de az inkább 90% politika.
A HÍR és Echo TV-k szintén 99% politika
Tehát ha a zember nem akar belenyavalyodni a sok migránsba meg a sok sok politikába, akkor a Mokka az egyetlen ami néha ki ki tekint másfelé is.
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
lionking 2017.03.29 18:59:01
@Fellegjáró Marci: hát az is egy túlhypolt film, amúgy unalmas és vacak szvsz.
Ami nálunk kiemelte a posványból, mert amúgy a világ fejlettebb részein akkortájt (sem) értékelték nagyra, sőt... az a szinkron, miszerint az akkori nemzeti csótány volt a magyarhang, és jelentősen lehetett káromkodnia is, ami nem is áll távol tőle.
Aztán ennyi a siker titka persze kellett hozzá az a bizonyos vasfüggöny dolog is, ami ezeket a lehetőségeket elnyomta .
Ettől függetlenül én is szeretném tudni, kik azok az alacsonynívójú állami polgárok, akik bírják ezeket a fos műsorokat bámulni, mint ez a főzőizé a fukszfaktor megaszar és hasonlók
ne hagyjuk ki a jakupcseket a sírva borulunk egymásba 20 év után című mű sorával (mert az se igazi) de ott van a káromkodós lilu a tök ugyanilyen szarával.. rémület az egész ami itt tv műsor néven folyik.
A legokosabb kutyafajták rangsorát most egy pszichológus állította össze, mégpedig az alapján, hogy mennyire gyorsan és mennyire eredményesen képesek megtanulni egy új „parancsot” a különböző kutyafajták. Ez alapján a legokosabb kutyafajták közé a Golden retriever és a…..
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
lionking 2017.01.14 13:14:06
@wotan: ó nyomorult troll élete
Azt a rengeteg pénzt - leszámítva a kezelési költséget ami jó sokezer eu - majd vissza kell! fizetni amit a kötvényért a külföldi kifizetett.
tehát abból a pénzből bármi is épülne- ami persze nem épült - azt is mi az ország fizetjük meg, csak hitelből..
érted okoska?
pont olyan hitel amit a gyurcsányozók emlegetnek, csak éppen ennek még rosszabb a kamata
de a lényeg, hogy a vezér seggéből ki ne csússzon a nyelv