Regisztráció Blogot indítok
Adatok
energetikuska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mit találtam ma?Lényegében sima Adrenalin csak pezsgős üvegben, bár nemtudom hogy ez miért jó, ráadásul 450Ft-ért nagyon nem éri meg. Talán ez lenne az Adrenalin válasza a nemrég megjelent félliteres Hell-re? ..
energetikuska 2010.11.26 22:00:36
ezüstnélküli aka. silverlightNohát, eme nedű különlegesség a minap egy coop boltocska polcain pihengetett, amikor is megláttam lekaptam belőle egyett - jól tettem, mert másnapra már hűlt helye volt. Létezik belőle 1,5 literes is, én csak a kicsit vettem, mert már tudtam, hogy mire…..
monsztahÍme, betért hozzám is a már sokat hallott Monster Energy, előre közlöm, nem csalódtam - egy dolgon kívül. Ugyan mondták már sokan, hogy így amerika, úgy amerika. A dobozon is rajta van, hogy manufactured in eu, azon belül is dublin. Sajnos nem az eredetit amerikait sikerült…..
energetikuska 2010.05.05 17:07:32
energetikuska 2010.05.09 10:33:08
@brëndon: egy a probléma.nincs aközelbe cora mivel én zalaegerszegen lakok.
a nép osztjaBrëndon kérésére, pár energiaitalt újratesztelésnek vetünk alá, lássuk is az elsőt, a Hellt! Nagyon sok helyen találkozhatunk ezzel az itallal, nem is csoda, hiszen alig tudunk másik olyan italt mondani, ami ennyire hirdetné magát, és ennyire ott lenne mindenütt mint a…..
gyúrunk vazzeJelen tesztelt alanyom tökéletes prezentációja a "nemtúljó" italoknak. Szépen kezdem, ugyan a tartalmával nincs gond, de ennyi erővel nem kell. Hol is kezdjem...Hervis; a bejáratnál a polc televan a BioTech cuccaival. Érdekes egyébként, mert az imént említett…..
wattdoyoudrink?Watt. Szép doboz. Megveszem. Kibontom. Oh my god! Eszek rá valami sósat, nehogy az első íz csak az órákkal ezelőtti elfogyasztott cukorka hatása miatt legyen ilyen - hogy is mondjam - fura. Na induljunk neki újra. A három szál ropinak nem volt hatása. Valóban ilyen…..