Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boxerhang

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Miért menne bárki is motorral, ha be akarná tartani a KRESZ-t? – a felvetés tulajdonképpen jogos. Ehhez hasonló magvas gondolatokat fogalmaz meg az olvasónktól bővebb kommentár nélkül kapott ismeretterjesztő, de kár is lenne magyarázni. Play-gomb, hátradől, okul. ..
boxerhang 2011.03.14 08:02:31
@elnyomott: Az ilyen bunkók miatt vannak az előítéletek. De szerencsére ők vannak kevesebben!

@Bambano: A kiherélt kipufogó van akinek az "amperkodás" miatt van fent. Nekem speciel azért, hogy hallják ha jövök (ha már nem látják...) idén (!!!) háromszor volt részem balesetveszélyes helyzetben, mert a kedves balra kanyarodó, körforgalomba behajtó autós lusta volt megmozdítani a fejét, hogy rendesen szétnézzen. Én meg tépjem a féket... A körforgalmas esetből baleset lett. Mi volt a válasz? "Hááát nem láttaaaam..." Ja, és mindháromszor szabályosan közlekedtem!!! Ennyit erről.

És a tavasz beálltával 3 társam karambolozott ugyanígy, mindhárom esetben az autó volt a hibás!
boxerhang 2011.03.14 16:27:08
@mike-kulas: Hagyjad, én már rájöttem, hogy fölösleges vele vitatkozni... Olvasd végig: onnan, hogy a bunkó motoros előremegy és gyorsabban halad mint ő, eljutott odáig, hogy "utcai harcjármű"-vel robbantgatja az autókat...:D:D:D Az ilyen ember maga sem biztos benne, hogy most mit hogyan gondol.

@Bambano: Igen, tudod mostanában süt csak a nap, 10 fok alatt nem szívesen ülök kétkerékre. Látszik mennyire bennevagy a motoros témában, és -ha még nem is ültél motoron- mennyire tudod milyen motorral közlekedni! Egyébként rád hallgatok: nemsokára meglesz a C-kat. jogosítványom. Ha megyek a teherrel, és valaki megelőz, sőt továbbmegyek még kicsit lassítanom is kell miatta, majd jól ledudálom a rohadékot!;)
boxerhang 2011.03.14 17:21:50
@Bambano: Jóvan' főnök, nem vitatkozok tovább, legyen igazad mindenben!:)
Belsőség Na, ki a király!? 2010.10.20 09:22:00
– Meg foglak ölni! – Ültem már olyan versenyautóban, amiben nem volt ülés. – Ez rosszabb lesz! Vélemények az azonos című írásunkról...
boxerhang 2010.10.20 18:34:54
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..
boxerhang 2010.10.13 18:09:23
Startra várva. Itt minden megtörténik: 35 éves bogár alázza meg negyedmérföldön a Shelby GT500-at, az új turbo Imprezát, a 335i Coupe BMW-t és a közönség üdvrivalgásban tör ki. Valahogy ez a génjeinkben van, a kisebbel szimpatizálunk, az elesetteket segítjük és ha a kicsi…..
boxerhang 2010.09.26 10:13:49
@binrashid: Nem nagy szenzáció? Persze így ránézel, és azt mondod: "Áh csak rácsaptak egy feltöltőt, semmi érdekes nincs ebben." De mire azt a feltöltőt rácsapták, áttervezték az egész blokkot, a futóművet, mindent. Ami viszont szerintem elég feladat. Olvasd el Motordoki írásait...
Például így:Vagy így:..
Jajj,de csúnya! Darth Stilo 2010.06.13 13:20:00
Ismét egy hungarikum, amivel egy boyracer rendesen elbánt...
boxerhang 2010.06.13 17:26:09
Belsőség Öreg zsigás megmondja 2010.06.01 20:07:00
Indiánék Zsigulimuzinja jól halad, kész a fényezés is, lassan a célegyenesbe érnek. Azóta megtudtam, hogy a karosszéria meglehetősen merevre sikeredett, hiszen kerékcserekor, mikor emelték az jobb elejét, szépen, vonalban, jött vele a hátulja is, nem kevés anyagot dolgoztak bele,…..
Jocó képei akár poénnak is felfoghatók, én is mosolyogtam, mikor először megláttam. A cél egyértelmű, de mi van akkor, ha ebben a kereszteződésben baleset történik? Mert a KRESZ-ben nincsen ilyen tábla. Kié lenne a felelősség? Az "Irányonként más sebességkorlát?"…..
boxerhang 2010.05.13 18:19:44
@xaba99: Nekem is ez jutott eszembe először.:D Kérlek szépen add meg az elsőbbséget! tábla.:D Eeeefogyott a macisajt, rögtönözni kellett!
Jajj,de csúnya! Nehéz döntés 2010.05.13 16:36:00
Az alábbi, Jani által küldött Astrával bajban vagyok. Szerintem nem csúnya, de döntsetek ti, a szavazataitokkal. Ha az arány a nem csúnya felé hajlik, lekerül a gép. ...vagy csak megtéveszt a minőségi építés? A döntés a Ti kezetekben van.   ..
Szóval az úgy történt, hogy éppen a Fenyőgyöngyén fotóztam az új Navarát – nyugodt, csendes környék, pár kóbor kutyán és turistán kívül senki nem jár arra hét közben – mikor csörgött a telefonom. Lövésem sem volt, ki kereshet, odabentről biztosan senki, hiszen…..
Állandó vita tárgyát képezi, hogy érdemes-e egy jól bevált autón ráncfelvarrást csinálni a gyártónak, vagy sem. Nos, azt hiszem ez a rövid fotósorozat megadja a választ. A fotók a Pontiac GTO tíz évét mutatják be, 1964-től 1974-ig. A végére maradt a legfontosabb kérdés:…..
Jajj,de csúnya! Hibrid 2010.05.05 18:42:00
De nem Toyota!Lehet, hogy volt már valahol, de akkor is bedobom ide is.Bog Zoo-nak köszönet ezekért a képekért is...
Penya666 küldte el kb. 5 perce a legújabb hirdetést az "autó"-ról. Köszönet érte!Kívülről már nem is egyszer láttuk, most jöjjön a beltér...
boxerhang 2010.05.04 21:30:52
Tudom, tudom, borzasztó szóvicc... Bog Zoo küldte a képeket:..
Tegnap, azaz vasárnap dobta be Csikós a szerkesztőségi levlistára egyik hű olvasónk kommentjét. Aztán dagadt a levelezés, gyűltek a hozzászólások, míg végül egy abszolút - a Totalcarra jellemző - belső levélváltás alakult ki belőle motorokkal, autókkal. Tanulságos kis…..
Ilyen se sűrűn van, hogy személyautóval valaki kamiont szorítson le az útról, majd kérdőre vonja, hogy egyáltalán mit keres ott. Aztán visszanyalt a fagyi. Csaba péntek délutáni kárörvendős története alant. Elég sok történet szól a bunkó kamionsofőrökről, álljon itt egy…..
boxerhang 2010.04.30 19:33:17
@weirdo: (Y) Gratulálok!
Ami pedig el akar porladni, azt hagyni kell, hadd porladjon. Másnál. Ha nem egy Ferrarilamborghini, akkor lesz még olyan jobb is.És így az, ami megmarad, előbb-utóbb tényleg többet is ér. Már ha valakinek számít a befektetés is, és nem csak a pénzszórás egy zseniális…..
Jajj,de csúnya! Esti naezmiez 2010.04.28 19:39:30
Igazából az, hogy csúnya-e vagy sem, viszonylagos kérdés, de feltesszük szavazásba. Viszont a lambóajtó ehhez képest csak Lolka-Bolka matiné, ezért küldtem el-állítja Sam.Joe. Nos, miez? Szépez? Tény, hogy ilyen ajtómegoldással ritkán találkozik az ember. Annyit segítek, hogy…..
A helyes megfejtő virtuális puszit kap. Vasembernek köszönet a furcsaságért.Felettébb semmi érdekes, egy szép fehér kettes Golf.Mégse stimmel teljesen. Mi a hiba?..
boxerhang 2010.04.27 22:07:52