Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FloesTsai

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Putyin május 15-én nyílt levélben fenyegette meg az EU-t, hogy június 1-én elzárja a gázt, ha Ukrajna nem fizeti ki tartozását neki és a Gazpromnak. A választások hétvégéjére, néhány kiszivárgott stratégiai dokumentum részleteiből következtetve az álláspontok egyre…..
FloesTsai 2014.05.25 23:09:25
@Bambano: szerintem a szerző pont arról beszél amitől te, hogy a jogszabályi környezet és a piaci szabályozás nem teszi lehetővé a megújulók terjedését: megujulok-maskent.blog.hu/2013/03/17/allami_tamogatas_804
Amikor karácsony előtt egy nappal a Pussy Riot frissen szabadult frontemberét, a tömegmédia által kedvelt Nagyezsda Tolokonnyikovát hallgattam, az jutott eszembe: nekünk is kéne egy Pussy Riot. Ahogy Orbán tanul Putyintól, úgy ellenzéke is tanulhatna az orosz…..
Dinamó Műhely Hazai karácsony 2014.01.04 18:33:36
"Nyilvánvalóan rá van írva a homlokára, hogy első éves bevándorló Kelet-Európából, aki az ünnepekre igyekszik haza." Vízkereszt előtti hétvégi olvasmányként ajánljuk Lőrincz Éva novelláját. Már október végén megvette a jegyet, jó előre, úgy sokkal olcsóbb. Bár…..
Miért volt a ma 13 éve, 2001 január 2-án elhunyt Zámbó Jimmy a Csepel-szigetiek, az elnyomottak, a megalázottak, vagy csak egyszerű emberek „embere”? Zámbó Jimmy nem a tömegkultúrának volt része, hanem a rendszerváltás kulturális emlékezetének. Böcskei Balázs…..
FloesTsai 2014.01.03 13:42:49
@Zöld_Dani: tök egyetértek, azt hiszem ideje, hogy elkezdődjön a munka, az trollok nagyon ráérnek.
FloesTsai 2014.01.03 13:44:07
@Veridicus76: ha ilyen magvas véleményed van a zöld baloldalról, és a feminizmusról, akkor mi a francot vesztegeted a saját és a mi időnket azzal, hogy a blogjukon rontod a levegőt?
Az elmúlt hét mozgalmas volt a klímabanditák számára: Obama bejelentette az USA első klímaprogramját, szombaton pedig több ezer ember demonstrált a Szénkorszak végét követelve. Hogy mi az a Szénkorszak? A fosszilis energiahordozókra épülő gazdaság, ami a széndioxid…..
FloesTsai 2013.07.04 15:21:12
@calabria007: én annyira szeretem a szenet, hogy legszívesebben mindet a föld alatt tartanám, eredeti helyén! Micsoda kegyetlen dolog kibányászni onnan és elégetni!
Az Északi-sark ismét az olajvállalatok kereszttüzében áll.  Az elmúlt években láthattuk, milyen gondatlansággal folynak a sarki fúrások. A Shell, a világ egyik legnagyobb és leghatalmasabb vállalata  a sorozatos bakik következtében arra kényszerült, hogy szüneteltesse…..
FloesTsai 2013.07.03 18:46:34
@David Bowman: szerencsére autót már nem csak a sarkvidéki üzemanyaggal lehet működtetni: vannak elektromos autók is, a fenntartható biodízelről nem is beszélve. nem az a bajom, hoyg a shell létezik, hanem az, hogy a rengeteg pénzét és tudását nem arra használja hogy fenntartható módon termeljen üzemanyagot, amit én, ha a fogyasztója lennék elvárnék tőle.

egyébként, ha már így rákérdeztél, ha majd megszületik a gyerek, igyekszünk majd biciklivel vagy gyalog is megközelíthető iskolába járatni.
A Vivienne Westwood neves angol divattervező vezette nemzetközi zsűri kiválasztotta a győztes zászlótervet, amelyet a jövő zászlajaként, az Északi-sarkvidéki tengerfenéken helyeznek el hamarosan a Greenpeace és a Leánycserkészek Világszervezetének képviselői több mint…..
Miután a Shell Kulluk nevű olajplatformja zátonyra futott Alaszka partjainál – a második úszó olajfúró torony, ami üzemen kívül került tavaly -, az USA belügyminisztériuma és parti őrsége párhuzamos vizsgálatokba kezdett, hogy kiderítsék, mi okozta a történteket a messzi…..
Nemrég kezdtem a Greenpeace kötelékében és a rám bízott kampány ma hatalmas sikert könyvelhetel: a Shell tegnap bejelentette, hogy idén felfüggeszti Északi sarki olajfúrásait de csak azért, hogy felkészüljön a következő évi nagy bevetésre. Számomra az Északi-sarkvidék…..