Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbika75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
barbika75 2012.04.18 22:25:29
A Ryanair pro és kontra érvekhez kapcsolódva nézzétek meg ezt: visit360.net/hu/europa/olaszorszag/itemlist/category/43-bergamo

Most találtam ezt az oldalt és tök jól megmutatják 360°-os panorámaképekkel, hogy mit érdemes megnézni Bergamoban, ami a Ryan egyik bázisa. Persze, aki akar mehet Wizzel, vagy akár a saját autójával is, de a képek alapján sztem nagyon is érdemes ide ellátogatni.
barbika75 2012.04.19 10:10:24
@longlens: ez viszont tényleg megdöbbentő, hogy 100 Ft / utason vitatkoznak egymással. Azért a Ryannek ennél nagyobb nyereségi faktorral kellene rendelkeznie, és a mostani várakoztatásos megoldás nem megfelelő. Én még akkor utaztam, amikor a csápból ki a betonra, majd lépcsőről fel a gépre opció volt. Bergamoban pedig a termináltól a közvetlenül előtte parkoló géphez sétáltunk és az teljesen rendben is volt. A BA-nak észbe kellene kapnia, mielőtt a Ryant is sikerül elüldözni, és végképp libalegelő lesz Lisztferihegyből.
"Budapest is bekerülhetne a hírek közé, Drezdát sem kell újra lebombázni" Ilyen tacitusi tömörségű mondatban foglalja össze Trurl és Klapanciusz, a Belváros blog Lem rajongó, skizoid bloggere, milyen előnyei is lennének, ha a netre kerülne valamelyik városunk szuper…..
barbika75 2010.04.06 18:10:06
www.virtualbudapest.eu: Budapest több, mint 250 panorámaképből összeállított kétnyelvű virtuális sétája

hungarypanorama.com/bp/start_hu.html
Két nagy felbontású fotó Budapestről, templomok tornyaiból.
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
barbika75 2010.04.03 19:05:58