Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hk

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
KNK Sikíthatok? 2010.04.05 17:02:00
Megint kommentelésből született írás, megihletett a téma: büszkeség vagy nem büszkeség? Amikor szerető helyzet van, amikor akarjuk a férfit, de nem férjnek, apának, élettársunknak, hanem tisztázottan szexre és gyengédségre, akkor hogyan viselkedjünk vele? Büszkén, mert mégis…..
hk 2010.04.08 10:24:21
@Blanda: a 4 ev kerulgetos sztori igazabol nem itt van leirva, hanem egy masik posztnal, enm tudom, megtalaltad-e. Mostmar tudom, hogy nincs igazad, de igen, fontos, hogy ne csak ures emilek es kezfogasok legyenek. Mert addig vagyakozol valami olyasmi utan, ami nem a VALOSAG. kozben ramegy a "hivatalos" kapcsolatod egy illuziora. Amirol aztan kiderul, h ogy szart sem er, meg annyit sem, mint a hivatalos.
KNK Másiknő: a kezdet 2010.04.04 16:36:00
Mióta a férjemet megismertem, azóta ő a legjobb barátom. Sőt, sokáig az egyetlen volt. Épp azért voltam bajban, amikor kezdődött az egész problémánk. Nem volt senki, akivel kibeszélhettem volna. Van két lánytestvérem, és ők nyiltan beszélnek nekem/velem a szexuális…..
hk 2010.04.05 16:53:57
@gilo: nem szoktam ilyeneket mondani, leginkabb ovatossagbol. De ezegyszer igen, elhagyta a szamat, mert valoban igy ereztem. Mi sosem voltunk baratok es nem is leszunk. Mindig is szeretok vaoltunk, az elso pillanattol kezdve, csak nem fizikalis ertelemben. Nem kell baratkent es sem kellenek neki baratkent.
Ketno, nem lehet felreertes, en egyertelmuen kommunikalok es o is egyertelmuen kommunikal. Most mondhatnam, hogy csak azert hallgat, mert nagyon elfogalalt ezen az uzleti uton, de hat basszameg, mindannyian tudjuk, hogy annyira senki nem lehet elfoglalt, hogy egy 1 mondatos emilre vagy sms-re ne teljen az idejebol. Igy aztan en 2 esetet latok, vagy szandekosan, nevelesi celzattal szivat (ez mondjuk nem all messze tole) vagy O itt lezarta ezt az egeszet es ilyen modon adja tudtomra (ez nem jellemzo, de hat ki tudja, a ferfiak kiszamithatatlanok) es mindketto orbitalis szemetseg.