Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cucka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áron Apának szeretettel 2007.12.19 08:04:00
Apukám ma ünnepli a születésnapját. Ezt a verset neki találtuk Anyával. Arról a vidékről szól, ahol született, ahol felnőtt, ami oly kedves neki és ahová mai napig visszavágyik. Boldog születésnapot APA! Szélyes Sándor: Székely Karácsony Hóba temetkezett csíki havasokon,…..
Koradélután, miután Huncot megetettem és elaltattam, gondoltam szánok magamra is pár percet a fürdőszoba terén. (hogy nőcisebben érezzem magam gondoltam arcpakolok, beszárítom a hajamat és jó alaposan tetőtől talpig bekrémezem magam :D)). Még csak a gondolati síkig jutottam,…..
Babuci No comment 2007.12.18 11:07:00
Tegnap este elszóltam magam, hogy áttevődtek nappalra a pocifájós időszakok... szépen rácáfoltunk. Az éjjelünk ismét aktívan telt, összesen 2-3 órát sikerült aludnunk a többi ismét vígasztalással telt.Most délelőtt pedig folytatódott. Különös ízlése van a kicsikénknek,…..
gemini UH 2007.12.18 19:29:00
Ma voltam CTG-n, tegnap UH-on, minden rendben van. Az UH szerint Hanga kb. 3 kg 10 dkg és fejjel lefelé helyezkedik el, tehát ettől még akár természetes szülés is lehet. Orvosom ma megnyugtatott, nem kell még attól tartanom, hogy éjszakai pisilésemre indulva eláztatom a szőnyeget…..
... és még mindig semmi. OTT megvolt, a fájások pedig 2 percenként jöttek, de nem voltak erősek. Magzatvíz rendben van és most már csak várni kell. Ha nem történik semmi, akkor pénteken ismét OTT. El van keseredve Krisz, úgyhogy kérlek Benneteket drukkoljatok neki, hogy Enci…..