Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozmológus

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
„Mérhetetlen hülyeség”—ítélte el a világ kétségtelenül legjobb szövetségi kapitánya, Raymond Domenech csapata nyilatkozatát, amit mellesleg ő maga olvasott föl. „45 percen keresztül próbáltam lebeszélni a csapatot arról, hogy elkövessék azt az…..
Kozmológus 2010.06.22 08:15:13
 A tudományos életben a huszadik század előtt általánosan elfogadott volt, hogy az univerzum vagy változatlan állapotban létezett mindig, vagy valamely véges idővel ezelőtt teremtődött többé-kevésbé olyannak, amilyennek ma látjuk. Jelenleg azonban a világegyetemünket…..
Kozmológus 2010.04.29 08:18:54
@fox mulder: Kösz! :) A tehén előbb-utóbb visszatér, ezt megígérem!
  1924-ig tartotta magát a statikus világegyetem elmélete, ekkor azonban az amerikai Edwin Hubble közvetett módszerek használatával arányosságot fedezett fel az objektumok távolsága és vöröseltolódása között. Az elsők között érvelt amellett, hogy a távoli galaxisok…..
A jó hírrel kezdeném.Elkészültem a vöröseltolódásra épülő táguló világegyetem elméletének cáfolatával, és ami még ennél is fontosabb, gyakorlatilag kész a bizonyítás! Csak se időm, fizikus diplomán nincs hozzá. A rossz hír, hogy a bizonyításhoz egyelőre se…..