Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukimanó

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a szokásos: újabb jobbikos popó, barátságon innen, vagy túl, ezúttal egy miskolci jelölt mutatta meg egyszerre mindkét arcát a kamerának. Csak 18 éven felülieknek! Egy régebbi helyi urban legend szerint korábban egy középkorú borsodi exgárdista hölgy is rakott fel magáról…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
FASZKIVAN! blog Kampánycsend 2010.04.10 16:44:00
Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Cukimanó 2010.04.07 08:14:13
@kalapácstollú: tegnap már kérdeztem, (lehet, nem ezen a blogon) de lényegesebb, hogy a "bloggerek" közül egy sem ugrott a hírre olyan vehemenciával, mint a Jobbik körüli történésekre.
És gondolom, Te sem repesnél az örömtől, ha több évvel ezelőtti hülyéskedésed alapján mérettetnél meg, miközben a melletted ülő munkatársad tök alkalmatlan a feladatra...
Ez csak példa, nem az alkalmatlanságát firtatom az LMP-s képviselőjelöltnek.
A kettős mérce társadalmi probléma, ami minden esetben elítélendő, és súlyosabb "bűn", mint amilyen esetekben érezhető a megléte.
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..