Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalmakalapos

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajna ezen a héten sem sikerült 4/4 Valorian kastélyt szerezni, de kis híján 4/2 lett.. Végig jól álltunk Ardirban, de az utolsó néhány percben beosontak a baloldali bástyánkhoz, és beidéztek 2 csopit, "Valahogy" a fáklyavivő emberük is odakerült. A lényeg hogy 4…..
Petra írt egy történetet a történetíró versenyre, szavazzatok! :)A történet eredeti helye Virágeső Elmesélem nektek Valorián egyik legrégibb mítoszát. Háború tombolt hegyvidék szeles magaslatain. Csapatommal a tábort elveszvén másztuk meg Ibéria legmagasabb pontjait.…..
Szalmakalapos 2011.02.21 23:12:59
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
Szalmakalapos 2010.11.12 15:21:01
Szerintem ez egy érdekes játék lesz:

www.youtube.com/watch?v=CphSt3FTKFg

Abban a részben eltér a GOA-tól, hogy nincs terület védés, vagy foglalás, ugyanakkor csak meg kell venni a játékot, és utána egy centet sem kell beletolni.
Gondolok itt a ruhák, fegyverek nemesítésére, fejlesztésére.
És nincs havidíj sem...:)

Csak nézzetek bele..
Szalmakalapos 2010.11.12 18:15:11
@Petra24:

Úgy kb. 8000 forint lesz, vagy 10 ezer, de
1. ez a GOA.-val szemben nem sok pénz..., belegondolok, hogy mennyit kell költeni, hogy valaki felhúzza a felszerelését nem +20-ra, nem is +18-ra, hanem +16-ra, kb. annyi kell, és mellé még sok-sok szerencse.
2. azért ez a 10 ezer az idővel le fog menni 7000 forint környékére talán.., mint más pc-és játékoknál...

De most nem is azért tettem fel, hogy most csábítsak embereket, hanem csak úgy..:)
Szalmakalapos 2010.11.12 21:16:45
@Petra24:

Így van, akkor ingyenes, nem???:)))
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
Szalmakalapos 2010.11.01 15:19:50
@Quickhand:
Örülök, hogy így látod.:)
Látom, nem esett le a tantusz.
  Remélem annyi örömöt szerez majd nektek, mint amennyit nekem, amíg írtam! :) -SeniorHamlet-                   Nemes lelkű ifjak, ti itt mind a tűz körül! Mesém Nektek szól és…..
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
39-es Múlt.   Az előtte lévő küldetéseket nem tudom már megcsinálni, most csak a múltat írom le.   Jorgi területére dob ott meg kell ölni a sok mobot, és a két fő mobot.   Aleshanee boszorkány elpusztítás: Miután megölted Aleshanee boszorkányt, aki a rubin tónál…..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Üdv új világ!   Örömmel értesítek mindenkit, hogy átléptem a leszokás második fázisába. Ami azt jelenti, hogy nem gondolok nap, mint nap a játékra. A háborús sokkon is túlléptem. Már nem rémülök meg, mikor valami éles hangot hallok. Nem pásztázom a kapunk előtti…..
Szalmakalapos 2010.06.12 12:09:59
:)
Már egy hete csak a GOA-ra gondolok,vagy egy GOA függő naplója.     Az elmúlt időszak az életemben, erről a játékról szólt. Minden nap fent voltam waron. Ha nem tudtam játszani, akkor ideges voltam. Mikor betöltött a játék izgatottan rágtam a körmöm, hogy a…..
19-es Múlt.   Az előtte lévő küldetéseket most nem tudom leírni, mert már nem tudom megcsinálni.   Lonbaley-ben Oliver adja a belépőt a múlt-ba, utána át kell portálnod, Tarat-Spelban tábor van a porton, de az Horuszföld - kém tábor. (soha nem fogják…..
69-es Küldetések   Bernoa keresése: El kell menni Marlone Meridia királylányhoz ott lehet fel venni a küldit. Beszélj Bernoá-val, az elfek öregjével, aki az újjáépített elf faluban van. ( Keterből port visz oda) Az Átkelő portáltól balra felfelé indulj el spirál alakban…..
Egy új versenyt indítunk aminek célja a többiek előtt bejutni a 61, ill. a  71 titkos területre. Komoly, és értékes nyereményekért folyik a küzdelem!Akik indulhatnak 71 titkos versenyen:HunTers tagokMax. szint: 65 (kissebb lehet, de 66 már nem)  Akik indulhatnak 61 titkos…..
    Íme itt vannak a HunTers húsvéti versek verseny győztes versei:  I. Helyezett ArcherAssassin verse:Magyar földön nagy-nagy szokás Húsvét napján a locsolkodás Minden egyes Húsvét reggel Minden férfi nemű ember Vödröt, slagot, s bárminemű nedvet fog…..
Szalmakalapos 2010.04.10 09:46:27
 Itt megnézheted az esti Terület Foglalás utáni állapotot, melyik királyság melyik területet tudta megtartani/elfoglalni. Ha a zászlók felé állsz az egereddel kiírja melyik céh birtokolja az adott várat.   Írd meg a véleményed az esti csatáról ne habozz!  …..
Szalmakalapos 2010.04.09 16:54:39
 Ebben a játékban a változások olyan sebességgel történnek, hogy 1 hét olyan mintha hónapok teltek volna el. Ebből kifolyólag sokan elfelejtenek alapvető tényeket. Ezért most feleveníteném, az újabb játékosokkal ismertetném, mi volt a helyzet 8 NAPPAL EZELŐTT MIKOR…..