Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narratív komplexitás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, eljött a nagy nap. Van aki már ma este odaül a H&M bolt elé egy hálózsákkal, hogy övé legyen a kiválasztott kabát? Biztos lesz ilyen megszállott, hiszen már ma is az eltolt kollekció debütálás miatt sok helyen 300-400 fős sorok álltak a boltok előtt…..
Korábbi posztunkban olvasónk, a leendő apa azon bukott ki, hogy a Péterfy kórházban ingyen, OEP-finanszírozásban nem mehetett be az ultrahangra a feleségével, 9900-ért viszont igen. Az érintett - aki ezt a kommentek közé már megírta - itt válaszol: Tisztelt Homár, mint…..
Filmszerűen látom magam előtt, ahogy Szabi az idegességtől, a megalázottságtól és a hányingertől remegve nekiáll megírni, mit tett vele a MÁV. Nem nehéz elképzelni, ő maga írta le végtelen szövegromahának dereka táján a jelenséget: "ilyenkor csak a kar izmai feszülnek…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
 ..
Narratív komplexitás 2010.05.18 15:38:08
Az Aldiról lantoló Tóta W. Árpádnál is meglepőbb talán, hogy Maaalna egy magyar állami egészségügyi intézményt magasztal alant. A magyar fogorvosképzés Halácsillagáról az épület megnyitása után írtam riportot, itt olvasható. Maaalna nem írt, hanem könnyezett, mert fájt az…..