Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walthor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
Walthor 2010.11.14 06:59:13
@LordJoey: Szia!
Ne haragudj, hogy ezt írom de a portharcot (jelen személyem) először derionitól láttam, persze ez nem azt jelenti, hogy a ti oldalatok kezdte el! Azt, hogy ki kezdte lehetetlen kideríteni!
Ami viszont engem zavar (derioni oldalról) az az, hogy tf kezdete előtt pár perccel vagy 10-15 önfeláldozó deri felrohan az őrhöz meghal, mikor elkezdődik a harc kinyitják a kaput rögtön ébrednek! Hát el nem tudom képzelni, hogy ennek (azon kívül, hogy területet tudnak foglalni) mi értelme van!
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit…..