Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonettika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi családunkban a megszokottnál is zsúfoltabb a december. A karácsony és a szilveszter közé még beékelődik az én huszonkilencedikei szülinapom is. Itt ülök szilveszter délelőttjén, és azon gondolkodom, mikor lett ugyanolyan nap a születésnapomból is, és a szilveszterből is,…..
Susan Boyle a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor harmadik évadában tűnt fel. A korosodó, rosszul öltözött szociális munkástól senki nem várt semmit egészen addig, amíg meg nem hallották énekelni. A közönség általában felállva éljenezte produkcióját és a…..
Holnap Szenteste. Nagy készülődésem az idén nem volt, és nem is lesz. Anyut hazahozom holnap délelőtt az otthonból, ha nem lesz olyan szétesett állapotban, hogy nem merem kimozdítani a megszokott környezetéből, akkor hozom. Egyedül leszek vele, a bátyám inkább egyedül ünnepel.…..
Na, feleim, mint tudjátok, közeleg a karácsony. Nekem anyukám nélkül nem lesz az igazi. Talán haza tudom majd hozni az ünnepre, ha éppen a paranoia nem gyűri maga alá. Pár hete az otthonban azzal fogadott, hogy megölt valakit, és fel fogják akasztani... Mit lehet itt mondani? És mit…..
bonettika 2010.12.02 15:36:28
A Magánakció nektek tőlem.... nos nagyon örülök ,hogy "kiadtad " magadból ,hiszen ez is egyfajta megkönnyebülés. Dolgoztam idősotthonban és leírom neked,hogy bár a "legnehezebb" osztály én ,ha tehettem akkor kértem ,hogy ott lehessek. Ők azok a legtöbb szeretetre ölelésre, egy símogatásra vágynak ,vágynak rá,ha azt szóval nem is tudják kifejezni, vagy tekintetük, mely a semmibe mered,egy-egy pillanatra rád néz. Ők akik gyermekeket unokákat neveltek és egy dementia nevü kórban szenvednek társulva egyéb betegségekkel Ők az igazi mindennapi hősök az én szememben. Élnek a maguk kis világában a vegetáció szintjén ,ám értelmük egy -egy pillanatban a múltból felhoz egy egy emlékképet s csal arcukra mosolyt vagy könnyet. Akkor Te aki ottvagy velük együtt tudsz velük örülni ,v. szomorkodni és tudsz nekik méltóságteljes perceket szerezni a végéig. Ezért csodálatos ez a hivatás ! Édesanyád jó helyen van ,ezért Te éld az életed úgy ,hogy visszaforgatnád bár az idő kerekét ,de ha nem is nyugszol bele legalább alázattal fogadd el. Ő a Te Édesanyád és az is marad míg Te élsz . Azt a kár szakmai berkekben is beszéltük és magunk között is ,hogy vajon van -e "jó" halál ,..szerintem az Ő szempontjukból jó ,ha nem szenvednek. Ezért aztmondom ,hogy Édesanyád nem szenved,mert sajna nincs tudatában mi is történik vele a szenvedő ilyenkor a hozzátartozó ,de Ő alázattal viseltetik a sors akarata szerint. Köszönöm ,hogy megosztottad és a kommentelési lehetőséget. /egy édesanya/
bonettika 2010.12.03 09:41:54
@gagyiwood: köszönöm szép soraid, én a szívemmel írtam és sok erőt kitartás neked.! Nagyon örülök ,hogy "rádtaláltam " itt és az e oldaladon is .Hatalmas gratula és köszönet érte.))))))