Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bslt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁÁÁÁÁ, epic! Felesleges bármit is mondanom, ez kérem szépen a Szomszédok teleregény (szó eleve!) képregény változata. Taki bácsi, Vágási Feri, Jutka, Góliát, Virág doktor, Hável és a többiek megrajzolva, a jövőnek eképpen is megörökítve. Imádom azt a baromállatot, aki…..
B-oldal Az emberi százlábú 2010.04.12 16:54:00
TOP1 undorító horror EVÖR! Freddy Krueger, Frankenstein, vagy Jigsaw lófasz az alábbi film Mengeléjéhez képest, aki pár tiniből megálmodta az emberi százlábút, melyet nem rest útszéli házának pincéjében megalkotni. Biológiailag is kérdéses történet, ex/wannabe-náci…..
Zoli beküldésében egy olyan félrefordítás szerepel, amely ha egyszer fordul elő a film 87. percében, mintegy mellékesen, akkor valószínűleg simáh be lehet nézni - és talán fel sem tűnik senkinek.  Így ellenben, hogy a film főszereplőinek elnevezéséről van szó... Illett…..
bslt 2010.04.03 06:39:37
Ahogy már írták, van olyan fajta, amelyik hasonlít, szemétben is kotorászik, aktuálisan meg itt egy hír egy képpel:
index.hu/tudomany/2010/04/02/gigantikus_aszkarakot_talaltak/
Szóval mivel van ilyen jelentése is a szónak, akkor miért is ne lehetne rák? Ha egyszer prawn nem lehet magyarul. Meg az amerikai is ráknak értelmezi, nem hiszem, hogy ők jobban otthon lennének Dél-Afrika élővilágában. :)
Azért azon felháborodni, hogy a "rák" jelentésű szó miért nem pont a levélíró által kitalált csótány lett...
Ha valami így néz ki, annak úgyis mindegy. :D
www.imdb.com/media/rm820873472/tt1136608