Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoto

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már meglehetősen régen írtam ide bejegyzést, most úgy érzem eljött az ideje. :)Nagyon sokat változott a játék képe az elmúlt néhány hónap alatt, persze folyamatosan változik, csak nekem tűnt hirtelennek a dolog, hisz tudjátok milyen ritkán (sajnos) vagyok fent.Ha egy mondatban…..
November 25. -én érkezik a 3.4-es patch. A várható újítások: forrás: http://board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&threadID=1560Két új múltas küldetés nyílik meg a HegyvidékenEgy új tánctípust használhatsz a karaktereddelA maximálisan elérhető játékosi szint…..
Szoto 2010.11.26 17:28:53
@SLY936: ezért ha mész bármerre keress másokat, mert itt már tényleg csopiról szól a dolog.
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
Szoto 2010.10.31 22:50:28
@krattyogi: merre melózol?
Szoto 2010.10.31 22:55:43
Szoto 2010.10.31 22:56:25
@krattyogi: gondolom van net a melóhelyeden, hogy lebeszéljük majd a pontos helyet.
2010.03.06 16:43:52
Na ide kerülnek az okosságok ezentúl :D..
 Bár a Magyar játékban kicsit módosítottak a helység, és map neveken, de aki játszott az amcsi szerón annak különösen érdekes lesz.A Teremtés"Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és…..
Hajnalban, elmentünk segíteni az egyik céh társunknak Káoszba. Mikor észre vettük, hogy egy piros pötty közeledik felénk a radaron. Egy 80-as derioni volt, kinek az az élvezet, hogy az 50-es fejlődni kivánó játékosokat ostromolja. Neki estünk ketten buff nélkül. Végül is…..
Szoto 2010.08.17 01:24:20
@LordJoey: én a pck és a fight clubnál vettem észre az ilyen hátbatámadom feelinget, szerintem szarházi dolog én pl mindíg megpróbálom megkérdezni titkoson hogy elférünk e erre lezuznak.
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
Szoto 2010.07.20 05:11:38
@BigPi: Mi sem szoktunk örülni a pontoknak, már ha kapunk, ha érdekel tele vagyok pontokkal ahogy sok Huntis, ha nem érdekel akkor is tele vagyok:D
Szoto 2010.07.20 05:20:45
@agresszivkismalac1:olvasgattam a hozzászólásaidat, LOL, te tényleg ilyen iq betyár vagy? Ki akar itt király lenni? Ez csak egy játék és mi csak korrektül szeretnénk játszani ennyi.:D
A korodat meg sem merem kérdezni LOL méghogy király:D:D:D:D:D
Szoto 2010.07.23 21:27:29
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
Fórum Hírek:GA DanSok-sok várakozás után végre bejelenthetem a Gates of Andaron legújabb verzióját, a Gates of Andaron 3.3 - Call to Arms-t. A frissítés kedden 10 órakor kezdődik!!! A verziószám ne tévesszen meg senkit, nem ugrottuk át az 1.7-3.2 verziókat, csak…..
Mint ígértem, itt a folytatás. Ez már a haladóknak szóló verzió. Nem azzal fogok kezdeni, hogy miként fejlessz. Ugyanis egy ilyen fejlesztésre érdemes komolyabban felkészülni! Kezdjük az egyik legelhanyagoltabb résszel. Hogyan vásároljunk HK-t? Alapvetően a következő…..
Szoto 2010.06.25 05:23:26
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
 Ebben a játékban a változások olyan sebességgel történnek, hogy 1 hét olyan mintha hónapok teltek volna el. Ebből kifolyólag sokan elfelejtenek alapvető tényeket. Ezért most feleveníteném, az újabb játékosokkal ismertetném, mi volt a helyzet 8 NAPPAL EZELŐTT MIKOR…..
Egy új versenyt indítunk aminek célja a többiek előtt bejutni a 61, ill. a  71 titkos területre. Komoly, és értékes nyereményekért folyik a küzdelem!Akik indulhatnak 71 titkos versenyen:HunTers tagokMax. szint: 65 (kissebb lehet, de 66 már nem)  Akik indulhatnak 61 titkos…..
Nagyon tetszett mindenkinek a Kree tréfája, jók voltak a nevek és viccesek. Köszönjük a fáradozást, és elnézést amiért mi nem készültünk semmivel.   Ha vannak jó képeid küld el nekem, beteszem azokat is az albumba! (axxe[kukac]freemail.hu címre küld, be is…..