Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k6

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
A papírújságoknak befellegzett, a hirdetők a netre mennek, a jövő a kütyüké, hallgatjuk már évek óta, de hogy pontosan mikor fog ez bekövetkezni, arról kevesen mertek nyilatkozni. Eddig, ugyanis Ross Dawson futurológus most kiszámolta, sőt egy szép térképet is készített hozzá.…..
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..
k6 2010.10.30 12:44:21
@DICKtator: Hát, ha ez megnyugtat: te vagy az ideális RTL-néző.

Ha Hűvösvölgyi Ildikót, Bencze Ilonát nem ismerted fel, (jó, Szolnoki Tibor nehéz lehet, szó se róla, persze ez nem az ő érdemeit kisebbíti...), és a fiatal srác ugrott csak be, akkor te jókor voltál jó helyen. Neked készült az az adás.

És segítek: egyikük sem bulvárszereplő, még Balázsi Pannáról sem állítanám ezt. KIfejezetten nem bulvárarcokat válogattak össze abba a műsorba. Jellemző az országra, de kurvára, hogy mindig vonyít mindenki: "Mindig csak a celebek, mindig csak Győzike!!!" Aztán tessék: egyszer tesznek be olyan embereket, akik nem a zakójukról híresek, hanem odatették magukat, akkor meg mindenki átkapcsol a szomszédba, mert ott lógó csöcsökkel rohangálnak a sárban.

Erről ennyit. A magyar közönség egy nagy rakás, képmutató, bumburnyák paraszt. Semmi nem jó nekik.
A héten sem jelentette be Szalai Annamára, az NMHH elnöke, hogy mégis kiket szeretne látni a Duna Televízió, az MTV, a Magyar Rádió és az MTI élén. Pedig állítólag már novemberben munkába is állnak az új vezetők. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének minden…..
Újabb mérföldkőhöz ért a YouTube videomegosztó portálon Lady Gaga, akinek klipjeit már egymilliárd alkalommal játszották le a honlapon. Márciusban ezt a számot egyszer már elérte, de akkor az interneten található összes videómegosztót nézték, most viszont csak a…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
ProgBlog Orbán Viktor harakirije 2010.09.05 21:18:00
Hát kérem, ezt is megértük!Kötcsén, a Polgári pikniken csak a jobboldalhoz köthető sajtóorgánumok lehettek jelen. Azon a pikniken, amely a „Nemzeti kormányzás” címet viselte!Na, akkor ezt most bontsuk ki!Van egy kormány, mely magát „a nemzet kormányának”…..
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
k6 2010.07.01 13:58:37
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
A sorozatgyártás akkor lesz kifizetődő vállalkozás a stúdiónak, ha az epizódszám eléri a százat, és elkezdődik a szindikátusi sugárzás, továbbá akkor, ha a sorozat már a kezdettől fogva kiugróan nézett és sikeres, így azonnal el lehet passzolni külföldre, és a…..
Borul a megszokott tévéprogram a hét utolsó napján, legalább öt csatorna elemzi és közvetíti a választások második fordulójának eredményét. Az Index címlap ismét megváltozott, így ott is műszeri pontossággal lehet figyelemmel kísérni az állást. A három, legtöbb…..
k6 2010.04.25 22:53:45
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..