Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayahuasca

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
ayahuasca 2010.04.02 22:22:50
@anyátok: sztem teljesen midegy, hogy hogy döntöttek azok akik illetékesnek nevezték ki magukat, és nyilván nem voltam ott betlehemben, és még egy csomó olyan helyen nem voltam ott, amihez valami egészen jó sztori kötődik. és tudod mit le is szarhatom, hogy mi történt december 25-én. de azért, ha lehet különbséget tenni szellemiség és képviselők között, akkor én itt tennék egyet. nem feltétlenül csak az egyház és Krisztus tanítások között, hanem akár liberális szemlélet és annak képviselői között.
ayahuasca 2010.04.02 23:20:27
@anyátok: olvasd már el mit írtam! semmi bajom azzal, hogy ma íródott a cikk. nálam a korrekt cikk, korrekt dátum,az pont azt jelenti, hogy korrekt cikk, korrekt dátum. az meg, hogy semmi köze az egyháznak és a ganénak a valódi szellemiséghez, és amúgy TótaWének sem túl sok köze van ezek differenciálásához az meg egy másik észrevételem, ettől még akkor szidja a ganét, amikor neki nem fáj.
ayahuasca 2010.04.03 19:41:27
@Várúr: látom, te is levágtad az egészet. itt az a nagy para, hogy ez egy olyan klubb, amibe állítólag azért lépsz be, hogy lemondj egy csomó dologról az életedben, mert követni akarsz valami szent cuccot. na ha ezután ebből a klubból kúrsz gyerekeket és klubvezetőként a gyerekkúró "szentjeidet" véded, meg a klubot és nem a szent cuccot, na az...az para. mert amikor lovéért lépsz be egy klubba és úgy kúrsz gyereket, hát akkor szar ember vagy, de ez magasabb fokozat