Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komoly!?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fent és Lenten mától tilos a kommentelés. Jön Szalai Annamária! Jön Koltay András! Mindenkit kikészítenek!! Félelem és rettegés! Itt nem állhatunk meg, ez denevérország! Az utolsó szó jogán: Orbán Viktor pojáca! Schmitt Pál gyík! Lehet kommentelni!..
Napred Srbijo! Elbukjuk a döntőt 2010.05.15 08:54:00
Brit tudósok szerint Szerbia bejut a világbajnokság döntőjébe, ahol vereséget szenved a brazil válogatottól. Simon Kuper és Stefan Szymanski a héten jelentette be a hírt, amelynek hallatán a Standard Liege szélsője, Milan "Lane" Jovanović csak nevetett, de kissé ideges is…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Komoly!? 2010.05.12 18:58:53
Peter Steele után egy újabb legenda távozott el közülünk. Április 19-én hétfőn, hosszas küzdelem után elhunyt Guru a legendás Gang Starr duo egyik fele. Íme nyílt levele barátaihoz és rajongóihoz: I, Guru, am writing this letter to my fans, friends and loved ones around the world.…..
Komoly!? 2010.04.21 00:31:27
RIP
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
  A választásokat követő napok nagyszerű szórakozása a szavazóköri eredmények közti böngészés. Van-e olyan szavazókör, ahol győzött az MSZP? Sikerült-e valamelyiket 100%-ra hozni a Fidesznek? Akad-e olyan, ahol a Fidesz csak harmadik? Még mindig Nyakó István-e a…..