Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorean

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy nagyon szépen sikerült kisautó a Tomica-tól, a Limited Vintage szériából. A LV sorozat a kedvencem mivel ebben japán belpiacos autók jelennek meg, olyanok amelyeket nálunk sohasem lehetett látni, és modellben sem lehet kapni sajnos, csak így, Tomica LV sorozatban, és csak…..
szirszarjaim Mecha-Godzilla 2010.08.30 08:30:00
Indítsuk a hetet valami igazán naggyal: 2001-es Siku Super Serie 1:55 Heavy Mobile Crane (4810-es) – a legnagyobb Siku mobil daru, ami létezik. 8-tengelyes Liebherr kihajtható talpakkal, komoly ellensúlyokkal. Teljes magassága 103 cm. Nálam ez „csak” 73 cm, mert egy elemet kellő…..
Ezentúl lesznek felújításról, módosításról szóló posztok is. Ugyanis van egy új dolog a gyűjtés mellett. A felújítás. Az ember vesz egy lepukkant, vacak kis modellt. Szétszedi, kromofággal lemaratja a fém részekről a sérült festést, a belső műanyag részeket matt modell…..
 Kedves autófanatikusok, autómodellgyűjtők! Sok szeretettel köszöntelek benneteket blogomban! Ezt az oldalt szenvedélyemnek, az autómodellek gyűjtésének szentelem. Igyekszem minél több bejegyzést írni minél több témában, méretben. Lesznek beszámolók meglévő…..
Dorean 2010.07.27 15:44:50
@jewdi76: Neked főleg, mert te még profibban űzöd a feljavítást, felújítást!
Bburago 1:43 FIAT MareaElőzményként annyit el kell mondanom, hogy éjszakába nyúló képnézegetésem egy francia modelles fórumon kellő információt szolgáltatott több 1:43-asról is. Leginkább azonban a FIAT Marea-ra figyeltem fel. Rengeteg kiadásban láttam belőle. Többek közt…..
 1:43 BBURAGO FIAT 131 RALLY "feljavítás"Sok modellért harcoltam már, amióta gyűjtőnek nevezem magam, de a Bburago 1:43-as FIAT 131-ese minden képzeletemet felülmúlta. Sajnos igaz lehet a pletyka, mely szerint egy limitált szériáról van szó. Ha ez mégsem így van,…..
Első, a modellátépítéssel foglalkozó bejegyzésemben ugyan nem is teljes átépítésről lesz szó, hanem inkább egyfajta próbálkozásról, melynek célja a modell feljavítása.Itt elkezdhetnénk elemezni, hogy egyáltalán modellről mikor beszélhetünk, és a feljavítás valóban…..