Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imblue

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak régi nagy kedvence az Anima Sound System fog Pénteken fellépni a ZP-ben! Hamarosan egy új lemezzel jelentkezik a banda Tedd a napfényt be a számba címmel - mely a Quart.hu-n egy hétig meghallgatható. A most elkészült album hangulata már-már teljes mértékben pop-os... meg akar…..
Imblue 2010.05.28 10:37:20
@serrov: biztos hogy nem fognak nyerni. :P:)
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
A Hegyalja Fesztivál 2010-ben is ügyel rá, hogy ne verje túlzott kiadásokba a látogatókat. Egyrészt a fesztiválozóknak még május 31-ig lehetőségük van a kedvezményes bérlet megvásárlására, ami 15000 Ft-t takar, másrészt pedig aki még nem döntötte el biztosra, akarja-e…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Illik hozzád?! A Mandarina Duck táskái biztosan! Ha elég rendetlen vagy, akár nyerhetsz is egyet és, hogy utána mindig rend legyen a táskádban, válaszd ki a hozzád leginkább illő dizájnos betéttartó dobozt is. HOGYAN? 1.Légy rajongója oldalunknak 2.Fotózd le a táskád akkor,…..