Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosenjake

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orosz Elle áprilisi számához Vika Damaronak modell-t Slava Philippov fotózta kutyusok társaságában. Hasonló, kutyás-modelles képsort már láthattunk korábban (itt), akkor Karolin Wolter pózolt a német Vogue-ban. Mindkét fotósorozat a "Best Friends" címet kapta. És…..
Coco Rocha a kanadai Flare magazin áprilisi címlapján tűnik fel újra, a fotós Chris Nicholls volt.  Ha jól tudom, Coco azért tűnt el az utóbbi időben kissé, mert felszedett egy keveset, de mostanra sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, és a Párizsi Divathéten már ismét…..
Nem szeretem a Versace-t, mert általában a közönséges, giccses ruhák, kiegészítők jutnak az eszembe a márkáról. Erre az érzésemre ráerősít a mai citromdíjra jelölt platform szandál is, ezüst sarkával és részben ezüst talpával, plusz a rózsaszín csíkkal, és a…..
Hát, itt vannak a csúnya klumpák, de még azokat leszámítva sem túl szívderítő látvány a Chanel tavaszi/nyári cipőkínálata. Egyetlen darab van, ami igazán tetszik: a lapos, virágos, fekete szandál... és esetleg a fekete virágos cipőt és a farmertopánt is elfogadnám nagy…..