Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geriwearsprada

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
geriwearsprada 2010.05.11 12:01:27
Az egésszel az a baj, hogy ha a gazdaságot akarjuk vizsgálni, nem szabad belevinni a politikai nézeteinket, mert akkora baromságok születhetnek, mint ez a cikk. Másrészt Magyarországon nincs is politika, marketing az egész. Ahhoz viszont elég jól értenek páran a nagy pártok közül. Csak meg kell nézni mennyi elborult embereket sikerült "csinálniuk", jó példa erre a cikk írója is. Nem is érdekük igazából politizálni, mert azt nem érti a magyar ember, csak a hatalom számít. Mi lenne, ha az összes párt rendesen kidolgozott REÁLIS programmal kampányolna a szavazatokért? Ez elképzelhetetlen. A gyenge, személyiségzavaros, tudattalan embereknek kell valami, valaki, amiben hihetnek, akit bálványozhatnak. Amig ez a legfontosabb a magyar embernek, és utána rakja rá a "szaktudását" (ami egyébként lehet, hogy remek, de eltorzul az előző tényező miatt), addig nem lesz normális ez az ország. Egyszerűen nem áll a pártok érdekében jót tenni, csak el akarják HITETNI hogy a körülményekhez képest ők a legjobban csinálták. Mindegyik. Ha mondjuk Peter Schiff lett volna a miniszterelnök az utóbbi egy évben, őt is szidta volna a Fidesz, hogy mekkora faszságokat csinált, mert nem Fideszes. Csak nevetni tudok azokon akik azt állítják hogy konyítanak a gazdasághoz, és még mindig a magyar politikával foglalkoznak. Legtöbbetek ugyanúgy a pártok marketigfogásainak áldozata lett, mint aki mindent kizáróan szereti az Apple-t, és nem hajlandó beismerni, hogy más is tud jó dolgokat csinálni, vagy aki csak Coca-Colat iszik, és rá se bír nézni a Pepsire. A dolgok egyszerűbbek mint ahogy kinéznek. Sokkal. JÓ REGGELT!
Kaprinay Zoltánnal először az MTA-n találkoztam, amikor Ádámmal átvettük az Év blogja-kitüntetést az Itbusinesstől. A nevét persze már korábbról ismertem, aki egy kicsit is otthonosan mozog ebben a szakmában, hallott már róla, hiszen Zoltán ott volt a magyar online újságírás…..