Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.77

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
A Blog.hu legfrissebb sztárbloggere, Jakab Andor egyetlen poszttal megmutatta a közösségi média erejét. Válaszcikkek születnek, az online megmondóemberek pedig azóta is elemzik elképesztően gyors terjedését. Mi nem találgatunk, megkérdezzük őt, mit gondol a hirtelen jött…..
m.77 2011.08.02 14:50:47
M-mel az egyik legálatalánosabb telefonelhagyós sztori esett meg a minap, azzal a csavarral, hogy még aznap meg is lett:2011. április 9.-én hívtam a Taxi 2000 társaságot, és rendeltem egy taxit. A taxi rövid határidőn belül meg is érkezett, és elvitt minket a megadott címre. Akkor…..
m.77 2011.04.13 10:34:12
@Soni: Pont azért írtam, hogy ne mindig a sok negatív történet legyen kiposztolva..
Az utóbbi időszakban picit pihent a blog. Most sem fogunk részletes elemzésbe belekezdeni, nem osztogatunk Dévényi Istvánnak, Stumpf Andrásnak, a Mandiner (felkészül: Aristo) és a Konzervatórium (jelentkezik: Dobray) kollektívájának sajtópribék díjat, az úgyis a Vincent blog…..
Mit érdemel az az ember, aki időt és fáradságot nem kímélve akar pénzt adni a magyar államnak?Csodálatos sztorit küldött nekünk Béla. A baranyai hős tavaly az Apeh szakembereire bízta az adóbevallása elkészítését. Nem akarok az események elé vágni, de ennek megfelelően el…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Ma kaptam egy újabb történetet, mely kisértetiesen hasonlít az eddigiekre. A kiemelt rész igencsak elgondolkodtató!!! Ezért a cikk elejére is kiteszem! Hátha végre valaki a fejéhez kap, és vége lesz ennek a terrorszervezetnek, ami ma áramszolgáltató néven becézgetünk, és…..
”Azt terveztem, hogy eljegyzem, most májusban, de ő hirtelen eltűnt.” – a srác egyre nehezebben bocsátja meg barátnője botlásait, ám ha az illető csaj nagy ritkán őt látja hölgytársaságban, azonnal jelenetet rendez, akár még egy elkapott sms-ért is. Most…..
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
m.77 2010.04.29 10:01:09