Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sijoco

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti elátkozott nem élesülő kérdésnek ismét nekifutunk ma, de úgy, hogy ne legyen belőle országos blamázs. Kedvezmény az olvasóknak, hogy a kérdés este kilenc körül fog élesülni, ha tehát nem megy automatikusan, akkor is kirakom kézi vezérléssel. Úgyhogy tessenek…..
LEGO autókból és motorokból nem is volt, és gyaníthatóan nem is lesz hiány a blogon. Most azonban, mikor eljött Európa a belvárosba, a Margit hídon meg áll a bál, sokkal inkább bringákról kellene értekeznünk. Sajnos a LEGO nem nagyon kényeztet el minket e téren. Jellemző a…..
Bár akkoriban még feltehetőleg nem ismerték a Lego-kockákat, ez nem akadályozza meg a modern kor építőit abban, hogy újrajátsszák a korabeli történéseket. Lego Monster számára úgy látszik, nem jelent elég nagy kihívást az anyahajó meg a repülők építése, így aztán…..
Greg36-nak igaza van, tényleg ez volt az egyik legjobban várt idei készlet. Eleinte én is nagyon kívánatosnak tartottam, de később elbizonytalanodtam, majd végül nem vettem meg. A pozitív kritikát olvasva sem mondom, hogy kedvet kaptam volna, de egy évvégi akcióban, persze csak ha…..
Azzal kezdeném, hogy ennyire profi és tökéletesen kivitelezett munkát már régen nem láttam. Illetve arra se emlékszem, hogy valaha láttam ilyet, de biztosan van, csak még én nem futottam bele.Marcos Bessa még egyetlen munkája sem szerepelt itt a lapon de az Ancient Lady’s Museum…..
Nem, nem itt lesz premier, sajnos, hanem az eurobricksen, hála Jammiedodger714 és Bachus-nak.Arról már leszoktam egy ideje, hogy agyatlanul, tájékozódás (minimum egy premier vagy egy végigjátszás elolvasása és az építési útmutató aprólékos átnézése) nélkül elrohanjak…..
Végre csordogálnak nagyobb felbontású képek a nyári / őszi megjelenésű készletekről, nem kell tovább erőltetni a szemem, hogy kiderüljön, mégis mi a fene lehet a dobozokban.3221 - LEGO City Truck és 7848 - Toys R Us delivery truckA két kamionnak csak a színe különböző az…..
A rossz hírem az, hogy Anak péntekre tervezett, ám elmaradt posztja továbbra is késik, az indafotónak vasárnap estig nem sikerült felállnia. Jó hírem is van ellenben, hogy nem kezdjük kritika nélkül a hetet. Rendszeres kommentelőnk kaos2 kapitány egy egészen új készletet mutat be…..
Csütörtökön már nosztalgiáztunk egyet Technic-ügyben. Úgy látszik, a nyári uborkaszezonban másokra is rátört az érzés, a TechnicBRICKs blogon remek kis összeállítást készítettek régi reklámokból. Kezdésnek a 853-as autó reklámja 1977-ből az Egyesült Királyságból…..
sijoco 2010.07.04 09:18:17
@Dornbi:

Köszönöm a segítséget!
Egy nagy bajom van, hogy nem tudok angolul, és még sosem vásároltam a "bricklink"-es boltban, tehát nem is tudom hogyan kell!
Sajnos itthon pedig nem nagyon lehet beszerezni a gumiköpenyt!
Májusban volt az egyik aukciós oldalon 4 kerék és +1 gumi, de aki megvette, az nemhajlanó eladni azt a + egyet. :)
Szóval, ha valaki közüllek vásárolna ilyen helyen, az segítsen nekem, és én minden járulékos költséget kifizetek.
Értem ezalatt, hogy ha ő vásárol, és megrendeli nekem a kereket, akkor én az ő postaköltségét is kifizetem. :)
Köszönöm.