Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freelőrinc!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi blogbejegyzésünk kapcsán, szerkesztőségünk kérésére Petrovai László, az LMP kerületi önkormányzati képviselője osztotta meg gondolatait a Bókay kert állapotával, jövőjével kapcsolatban. Véleményét szerkesztés nélkül közöljük. Várjuk az Önök kommentjeit is a…..
Csalás gyanús módon zajlott a napokban a Pestszentimrei Sportkör (PSK) tisztújítása. A tisztségét több éven át közmegelégedéssel ellátó elnököt és több vezetőtársát úgy váltatta le a korábbi beosztottja, a jelenleg sportügyeket intéző alpolgármester, hogy előtte…..
 A kerületi televízió május 10-én leadott műsorában egy igen tanulságos, sok tekintetben tréfás, összességében elszomorító interjút kísértem végig. Az interjú tárgya és az elmondottak igazságtartalma miatt a szívem feletti karikában a 130-as értéket meghaladó…..
Lőrinci Magazin Alacskai mocsok 2011.03.01 15:35:00
Szilveszter óta izgatottan várja az alacskai lakótelep türelmes lakóközössége, hogy a városüzemeltetésért felelős társaságnak mikor sikerül elvinnie a már tavaly óta az utcán heverő lomb és egyéb zöldhulladékot. Egy kevésbé türelmes lakó arra hívta fel a szerkesztőség…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..