Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaloz-blogger

24 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudta-e Ön, hogy milyen az, amikor az embert egy multi kölcsönzi ki egy multinak, de nem a Barcelona a Machester Unitednek? Ha nem, akkor ismerje meg a szopatások eddig talán ismertelen vállfaját! Az milyen, hogy nemcsak az ember fél fizetését akarják elcsaklizni, hanem lenyúlják a…..
A rendőrség augusztus 27-én lefoglalta Magyarország egyik legnagyobb torrentszájtja, a PoWeR OF FREEĐOM szerverét és az üzemeltető egyéb gépeit. (Bár a felhasználók már 25-én arra panaszkodtak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belépni az oldalra, ez még a szolgáltatás…..
Kattints ide:http://kaloz.buzz.hu..
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Nemrég számoltam be arról, hogy a jogvédők jaj de örülnek, mert a bíróság elítélt két kalózt DVD írásért. Kíváncsi vagyok vajon erre is büszkék lesznek-e ezt is kiteszik a weboldalukra, és szétkürtölik a sajtónak? Amerikában a Warner Music, EMI, Vivendi Universal és Sony…..
A nagy software gyártó cégek támogatják a kalózkodást? Erre mindenki gondolkodás nélkül rávágja, hogy „Ez hülyeség!” „Á dehogy!” és a média - ami a jogvédők propaganda eszköze - ezt az illúziót erősíti bennünk, mert folyamatosan csak azt halljuk, hogy…..
A MediaDefenderes kalózkodás ellenes „barátaink” nem pihennek. Legújabb húzásuk egy átalakított Azureus Bitorrent kliens, a ZipTorrent. Ez a program nem csinál mást, mint „ellopja” a sávszélességet a torrentezőktől úgy, hogy hamis adatokat, adatszemetet…..
Ma a Rádió 1-et hallgatva a következőt hallottam: Nelly Furtadonak az elmúlt (ha jól hallottam) 12 hónapban több mint 5 milló albumát adták el. Ez úton is gratulálok az énekes és dalszerző néninek, nagyon ügyes, és további hasonló sikereket kívánok neki a jövőben is.  …..
Hihetetlen felfedezést tettek Britt kutatók, amikor megvizsgáltak több Görögországban felbukkant új ásatási leletet Théba közelében. „Az évszázad legjelentősebb régészeti felfedezése” mondta Fox professzor, az ásatás vezetője, aki egyébként már több korábbi…..
Megszületett az első Magyar börtönbüntetés ítélet kalózkodásért! A 2004 nyara tartó ügyben két elkövető ellen nyomoztak, akik teljesen véletlenül buktak meg a CD/DVD másolással. Történt ugyanis hogy egy közúti ellenőrzés során a rendőrök furcsállták, hogy miért van…..
Kalóz (warez) Blog! Ne nézz TV-t! 2007.07.14 08:22:53
Ne nézz TV-t! Most nem az fog jönni, hogy „mert megvakulsz, rontod a szemed, áramot fogyaszt, stb.” szó sincs erről. Úgy vakítod meg magad ahogy akarod, hogy aztán 40 évesen a Hubble (Bubble) űrteleszkóp lencséjét kelljen hordanod szemüveg gyanánt, ez engem nem érdekel.…..
Őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy összejön 100 szavazat. Köszönöm mindenkinek, aki szavazatával hangot adott a zeneletöltéssel kapcsolatos véleményének, igényének.  Lássuk az eredményeket:  A legtöbben ( 45,5% ) eddig sem, és ez után sem akarnak fizetni a…..
Nemrég adtam hírt a kedves MediaDefender cégről, aki azon kívül, hogy kamu torrentekkel próbálja nehezíteni a filecserélők életét, nemrég egy kamu film le/fel töltő oldallal is próbálkozott, hogy minél több embert csapdába csalhasson, majd jó amerikai módra fincsi pert…..
Végre nem csak a zeneszerető embereket, hanem egymást is szopatják a mélyen tisztelt kiadók, és hűbéreseik. Történt ugyanis, hogy SONY, akitől a 2005-ös év igen hangosra sikerült, beperelte a neki másolásvédelmet gyártó „The Amergence Group Inc.” –t. Ha így nem…..
Dojcsland: Az új német szerzői jogi törvényt sokan bírálják, ugyanis nem tesz különbséget a magán célra kis mennyiségben elkövetett „rosszaságok” és a nagyipari dvd másoló kalózok közt. Azaz ha valaki egy másolásvédett dvdt lemásol magának a törvény szerint…..
  ..
Mi ugrik be az Amerikiakról mindenkinek? Azon kívül, hogy hülyék? Tehát mi az általános sztereotípia? Az hogy beperelnek mindenkit mindenért! A filmkiadóknak eddig nem sikerült törvényes, sőt törvénytelen eszközökkel leállítaniuk a The Pirate Bay-t – emlékezzünk csak a…..
Hallottunk már cifra történeteket Apple-vásárlóktól, úgyhogy annyira nem lepődtünk meg, hogy az itt vázolt helyzetben hepiend sem várható. Naiv ügyfél konstatálja, hogy az Apple-helyzet Magyarországon még olyanabb, mint eddig volt, és perre megy a folyamatosan meghibásodó gépe…..
Magyar torrentezőt fenyeget a Warner és a T-Online – vélemény a webisztánon megjelentekkel kapcsolatban, azaz ha engem nyaggatnának: 1. Én nem torrentezek, és nem tudom a családból ki torrentezhet, a T-Online reklámok hatására a kisöcsém és a nagymamám is folyton a gép előtt…..
Ez kivételesen nem hír, hanem egy közvélemény kutatás szerűség lenne. Na meg kíváncsi vagyok hogy olvassátok-e egyáltalán a blogom, tehát itt az ideje egy kis interakciónak. Miről is van szó pontosan: Jelenleg legálisan mp3-hoz a következőképpen lehet jutni:…..
Az alábbi szép videó alapján összehasonlíthatjuk a Vistát egy Linux desktoppal a Beryllel. A szépséghibája csak annyi a dolognak, hogy aki ennyit nyomkodja, és így a Windowst, az meg is érdemli. Lehet én vagyok maradi, de valahogy nekem nem jön be az, hogy megnyitok 10 programot, de…..
A lemezkiadó kartell és a s*ggüket nyaló az amerikai Bush kormány végre elégedettek lehetnek magukkal. Sikerült elérniük, hogy bezárassanak még egy oldalt ami egészen eddig dacolt a hatalmukkal, és amelyik nem a kartell által jóváhagyott áron hanem jóval olcsóbban árult zenei…..
A Media Defender egy kalózkodás ellenes cég, ami az amerikai MPAA és RIAA megbízásából különböző „okosságokat” talál ki. Több megkérdőjelezhető húzásuk is volt már korábban, például, amikor kamu bittorrent trackereket indítottak. A legtöbb ilyen tracker…..
Ha van egy kamerád és egy TV távirányítód, elvégezhetsz egy egyszerű kísérletet: Indítsd el a felvételt, állj a kamera elé a távirányítóval, majd a kamera felé tartva a távirányítót, nyomj meg egy gombot, mondjuk a hangerőszabályzó gombját. Most állítsd le a felvételt.…..