Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A józan paraszt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csíkos gatyás megemlékezés a vajdasági héroszokról, az alföldi Paul Ankáról és a mulatós szupersztárok első nemzedékéről...
A józan paraszt 2023.05.16 16:31:22
1846. Mexikói-amerikai háború. A konfliktus végén Mexikó végleg elvesztette Texast és a fogadást hogy megtarthatja Kaliforniát is... 1941-45. Második világháborús veterán arcán bekövetkezett változás az eltelt négy intenzív, test test elleni küzdelmeinek, közelharcainak eredményeképpen 1943.…..
1871. A nagy chicagói tűzvész utáni belváros látképe. Háromszázan haltak meg a három napig tartó infernóban 8,5 négyzetkilométer városrész égett le, mintegy 17 500 ház semmisült meg. Egy korábbi bejegyzésünkben bővebben olvashattok az esetről..
Józsefvárosba menni élmény. Volt. Ma is be-befordulok a Nap utcába, de hiányzik a régi para. Az a kellemesen bizsergető veszélyérzet, a settenkedő, de jóleső félelem. Amikor megtalál egy helyi vagány, vagy sértett polgárember. A kedélyes picsába-küldések. Itt…..
A gyakorlatlan kütyüvásárlók mindig feltesznek maguknak egy picit felesleges kérdést. Tudom majd ezt használni három év múlva? Öt év múlva? Azt szeretnék hallani, hogy a termék olyan, mint a kapa vagy a talicska: az örökkévalóságnak szól.Ha körülnézünk Mac-vonalon, látjuk,…..
A józan paraszt 2010.04.30 14:02:34
@szucsadam: Dióhéjban annyi, és gondolom páran még vagyunk így ezzel, hogy azért maradt a 3.0, mert nagyon nagy meló lett volna frissíteni a sok alternatív megoldás miatt. Mire meg rászántam magam, addigra lett a 3.1.3 a maga korlátaival.