Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cápcápcáp

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina már évek óta Gaudi-Nagy Tamással bújik ágyba, Kóka János "pletykák szerint" az LMP-vel áll bosszút Retkes Attilán, Tőkés László pedig nem tudta elkergetni az ágyába bújó csinosságokat, és válik a feleségétől, aki rosszabb, mint Ceausescu - a…..
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
cápcápcáp 2010.04.02 21:15:28
@Kassian: ne ess túlzásokba! Az üvegnyitás ezeknek már komoly szellemi kihívást jelent. A doboz még megy nekik. Ezt láttam. A baromarcú kinyitotta, megitta belőle a sört, majd elhajította a dobozt. Hogy rohadjon le a keze az ilyennek.
Ez a kérdés foglalkoztatott erősen, amikor a körúton egyik kezemmel toltam hazafelé a Neuzer Altrixomat, a másikban meg a pedálját szorongattam. A pedál hajtókarja ugyanis menet közben kettétörött. Épp a Vígszínház előtti kereszteződés piros lámpája után léptem oda egy…..
cápcápcáp 2010.04.02 19:09:30
@rcfan: a Csepel sem gyárt, csak összeszerel. :(